Demir’in vasiyeti: Anna’ya iyi bakın

İki yıldır tedavi gördüğü kansere yenik düşen ve üç gün önce hayatını kaybeden işadamı Yavuz Demir’in cenazesi, önceki gün Teşvikiye Camii’nde kılınan namaz sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Galatasaraylı eski basketbolcu Demir’in kızı Didem ile dört torunu acılarını bastırmaya çalışırken, son eşi Anna Demir ise ayakta durmakta güçlük çekiyordu.

Başından beş evlilik geçen Yavuz Demir’in üçüncü eşi Nebahat Çehre, eski damadı Can Okan, Fatih Terim, Demet Akbağ, Mehmet Tuna, Selahattin Beyazıt, Erhan İşözen, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Samim Baki, İsmail Boyner, Mustafa Taviloğlu, Mehmet Koçarslan, Nedim Binler, Ertekin, Fethi Pekin, Ali Sayar, Kemal Koç ve Oğuz Çavuşoğlu da cenaze törenine katılanlar arasındaydı...

Selahattin Beyazıt ile Faruk Süren’in mezarlığa kadar gidip Demir’in mezarına toprak attığı tören sonrası, Yavuz Demir’in kızı Didem’le konuştum. Babasının son eşi Anna’yı kardeşi gibi sevdiğini, onunla arasında hiçbir sorun olmadığını söyledi. Neslihan Yargıcı da Demir’in vefat etmeden önce kızına "Anna’ya iyi bakın, onu ortada bırakmayın, ona kol kanat gerin" diye vasiyette bulunduğunu belirtti.

Ünlüleri buluşturan iftar

Türk Böbrek Vakfı’nın önceki akşam verdiği geleneksel iftar yemeğine pek çok ünlü katıldı. Semra Özal, Erkan Özerman, Ebru Güzel, Tuğçe Güder, Arzu Yanardağ, Hakan Altun, Süheyl-Behzat Uygur, Perihan Savaş ve Safiye Soyman’ın da bulunduğu yemekte, vakfa yardımlarından dolayı TMSF Başkanı Ahmet Ertürk ile Merve İldeniz’e vakıf başkanı Timur Erk tarafından teşekkür plaketi verildi.

Olay aşk tam iki yıl önce başlamış/images/100/0x0/55eb4db5f018fbb8f8b8928d

rte Tahir, iki çocuğunun babası Mehmet Çelik’ten, Erol Eyin’le yaşadığı yasak aşkın duyulması üzerine boşanmıştı. Tahir bu olay nedeniyle eleştiri oklarına hedef olurken, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir gelişme daha su yüzüne çıktı. Meğer Çiftkurtlar Otomobil Galerisi’nin sahibi Mehmet Çelik’in de evliliği sırasında başlayan bir başka ilişkisi varmış. Mehmet Bey, yaklaşık iki yıldır Nil Ünal’la görüşüyormuş. Ünal’a yeni albüm çalışması için maddi destek de veren Çelik’in, boşanmasına rağmen neden hálá beraberliğini gizlemeye çalıştığını yakın çevresi bile anlayamıyormuş.

Eve taksiyle döndüler

Esra-Raif Dinçkök çifti önceki akşam Etiler Şamdan’daydı... Geç saatlere kadar mekanda kalan çift, gecenin sonunda Akmerkez rezidanstaki dairelerine dönmek için özel otomobillerini kullanmak yerine taksiye binmeyi tercih etti.

Doğum gününde ev hediye etti

Altuğ Başar, eşi Aslı Hanım’a doğum günü hediyesi olarak Bodrum-Türkbükü’nde bir ev almış. Daha önce gezip hayran kaldığı Menemene Evleri’nden bir villa alıp anahtarını eşine veren Başar’ın bu sürprizi, Aslı Hanım’ı sevinçten havalara uçurmuş. Çift bundan sonra yaz aylarını Bodrum’daki yeni evlerinde geçirecekmiş.

Yeni projelerle geliyorlar/images/100/0x0/55eb4db5f018fbb8f8b8928f

Önceki gün Nişantaşı’nda Yıldo ile Neslihan Yargıcı’ya rastladım. Ayaküstü sohbetimiz esnasında Yıldo’nun yeni bir şov programının hazırlıklarını sürdürdüğünü öğrendim. Yıllar önce "Beyaz Atlı Prens" programıyla milyonları ekran başına çeken Yıldo’nun yeni programı yarışma-şov formatında olacakmış. Bu arada Neslihan Yargıcı da 8 ay önce bir dizi senaryosu yazmaya başlamış ve neredeyse bitirmek üzereymiş.
Yazarın Tüm Yazıları