Çocuklu balayı rötarlı başladı

Düğünlerinin ertesi günü Feryal Gülman’ın Kemal Gülman’a boşanma davası açmasıyla şok yaşayan Ece Özbek ve Lemi Gülman, erteledikleri balayına çıktı, Çeşme’ye gitti.

Haberin Devamı

Türkiye’nin 50’nci zengini Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman, geçen hafta aile arasında düzenlenen bir törenle spiker Ece Özbek’le evlenmişti. Çiftin düğününden bir gün sonra Feryal Gülman’ın 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a ihanet iddiasıyla boşanma ve zina davası açtığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.Ece Özbek, Feryal Gülman’ın sürpriz boşanma kararı nedeniyle balayını ertelediklerini söylemişti.Balayı önceki gün başladı, muhabir arkadaşım İbrahim Şahin, çifti Çeşme’deki Alaçatı Beach Resort’te 2,5 yaşındaki oğulları Emir’le görüntüledi.Lemi Gülman sörf kıyafetiyle yüzerken, eşinin hamilelik kilolarından hâlâ kurtulamadığı dikkatten kaçmadı.

Hatay’ın ‘Derin Tutku’su

Ayşegül Dinçkök’ün Endonezya’da çektiği sualtı fotoğraflarından oluşan “Derin Tutku” sergisi, Van’dan sonra bugün de Hatay’ın Arsuz İlçesi’nde açılıyor. Sergi, 31 Ağustos’a kadar İskender Sayek Evi’nde görülebilecek. Hatay’da sergiyle aynı adla bir de resim yarışması düzenlenecek.

MotoCop

Haberin Devamı

Ulus 29, Çubuklu 29 ve Beymen Brasserie’nin sahibi Metin Fadıllıoğlu, önceki gün motosikletiyle Nişantaşı’nda görüntülendi. Güvenlik önlemlerine harfiyen uyan hız tutkunu işadamı, “RoboCop”u andıran elbisesiyle ilgi odağı oldu.

AJANDA
Sahnede buluşacaklar

Pop müziğin ünlü ismi Betül Demir ve prodüktör DJ Suat Ateşdağlı, sahnede buluşuyor. Yarın Kıbrıs Cratos Hotel Port Jungle’da performans sergileyecek olan ikili, 9 Ağustos’ta da Antalya Club The Zone’da aynı sahneyi paylaşacak.

Yazarın Tüm Yazıları