Çocukları büyüyünce evlenecekmiş

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Alanya’dan Lulu

Güzin abla, ben 24 yaşında çalışan bir genç kızım. Çalıştığım iş yerinde evli bir erkekle tanıştım ve 2 yıldır onunla beraberim. Onu çok seviyorum. O da beni sevdiğini söylüyor. Ancak benden 16 yaş büyük ve iki erkek çocuğu var. Benimle mutlaka evleneceğini, eşiyle asla mutlu olamadığını ancak bir süre sabretmem gerektiğini söylüyor. Evlenebilmemiz için çocuklarının büyümesi, hayata atılmaları gerekiyormuş. Onları şimdi terk edemezmiş. Ancak o zaman gönül rahatlığıyla evlenebilirmişiz. Ne dersiniz, acaba samimi mi? Beklemeli miyim?

***

Kızım, görüyorsun ya erkeklerin bencilliğinin sınırı yok. Belki seni hayal kırıklığına uğratacağım ama seninle birlikte olabilmek için her türlü bahaneye başvuran bu adamın yalan söylediğini düşünüyorum. Çünkü çocuklarının büyümesi, hayata atılmaları daha yıllar alacak. Ya sen bunca yıl ne yapacaksın? Diyelim ki çocukları şu anda 15 yaşındalar (Bana yaşlarını yazmamışsın) büyüyüp hayata atılmaları için en az 9-10 yıl var demektir. Sen bunca yıl, sana ancak haftada birkaç saatini verebilecek bunun dışında tüm zamanını çocuklarının ve eşinin yanında geçirecek bir adamı mı bekleyeceksin? Ve sen giderek yaşlandıkça onun seni hala isteyeceğinden nasıl emin olabiliyorsun. En güzel yıllarını kendi keyfini asla bozmayacak bir adamın bencilliği uğruna mı harcayacaksın? Hem kızım, asla mutlu olamayacağını söylediği eşinden asla ayrılmayacaktır. Zaten neden ayrılsın ki? O kadın çocuklarının annesi. Ona alışmıştır, evine de düşkündür ve alışkanlıklarından vazgeçmek istemediği bir yaştadır. Sen bir an önce ondan kaçmaya bakmalısın kızım.

Bitkilerle sağlık

ve güzellik:

Gülsuyu ve limon gözenekleri sıkıştırır

Yağlı ciltli olan hanımların bir sorunu da gözeneklerinin genişlemesidir. Bu da yüzlerinde genişleyen gözeneklerin küçük birer nokta gibi dikkat çekmesine neden olur. Hatta genişleyen gözenekler kolaylıkla kirlenir ve siyah noktalara yol açabilir. Bu nedenle cildinize doğal gülsuyu ve limondan oluşan bir sıkıştırıcı tonik sürmekle bunu önleyebilirsiniz. Bir çorba kaşığı gülsuyu, bir çorba kaşığı çay suyu ve birkaç damla limon suyunu karıştırıp bunu pamukla sabah ve akşam yüzünüze hafif hafif vurarak gözeneklerin sıkışmasını sağlayabilirsiniz.



Yazarın Tüm Yazıları