Cadılar Bayramı böyle kutlandı

Melissa Çakarlar’ın sahibi olduğu devrialem.biz adlı internet sitesinin düzenlediği Cadılar Bayramı partisi, renkli görüntülere sahne oldu.

Cemiyet hayatının tanınmış isimleri, Hotel Les Ottomans’da verilen partiye birbirinden çılgın kostümlerle katıldı. Deniz Berdan’ın "Zehirli Sarmaşık" (Poison Ivy) filminden esinlenilerek hazırlanan yapraklarla süslü bir elbiseyle geldiği partide, Altuğ-Aslı Başar çifti ise Roma imparator ve imparatoriçesi kılığındaydı... Arte Tahir’in Kırmızı Başlıklı Kız olarak katıldığı gecenin en çarpıcı kişisi ise vampir kostümü içindeki Melissa Çakarlar oldu.

Golfçülerin Antalya çıkarması

Antalya-Belek’teki Cornelia Diamond Golf Resort Otel’de düzenlenen Türk-Yunan Dostluğu Golf Turnuvası, çekişmeli maçlara sahne oldu. Yarışmacılar arasında bulunan Kaya Çilingiroğlu, Mustafa Koç ve Serra Tokar ise organizasyonun en dikkat çeken isimleriydi... Özellikle Mustafa Koç’un çizdiği mutlu aile tablosu, kimsenin gözünden kaçmadı. Büyük kızı Çiğdem Esra’nın koşarak yanına gidip kucakladığı işadamına eşi Caroline Hanım da sahada sıcak bir öpücük verdi. Ve işte bu anlık görüntüler, turnuvaya damga vuran kareler olarak hafızalarda yer etti. Kaya Çilingiroğlu, dereceye giremediği turnuva sonrası dostları ile bir arada olmanın keyfini çıkarırken, tam bir golf tutkunu olan Serra Tokar ise turnuvanın kendisi açısından çok başarılı geçtiğini ve hole in one adı verilen topu tek vuruşta deliğe sokmayı başardığını söyledi.

Blackk’te kış sezonu açıldı

Havaların soğumasıyla birlikte kışlık mekanlar birbiri ardına kapılarını açmaya başladı. Emre Ergani’nin sahibi olduğu Blackk Restaurant&Bar da onlardan biri... Dekorasyonu iç mimar Abdullah Burnaz tarafından tamamen yenilenen Blackk, kış sezonunu önceki akşam düzenlenen partiyle karşıladı. Pek çok ünlü simanın katıldığı, Elif-Okan Tapan, Yonca Evcimik, Figen Doğusoy ve Şebnem Işık’ın da davetliler arasında bulunduğu parti, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Tablo gibi mücevherler

Mücevher dünyasının prestij markası Topall, ressam Souadad Kandemir’in tablolarından yola çıkarak ürettiği yeni koleksiyonu "Words and Domes"i (Kelimeler ve Kubbeler) 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında CNR Yeşilköy’de düzenlenen Millionaire Fair’de sergileyecek. İlk kez bu organizasyonda beğeniye sunulacak olan koleksiyon, daha sonra yurtdışında verilecek özel davetlerde tanıtılacak. Resimden mücevhere geçişin ilk örneklerinden olan bu koleksiyonun her bir parçasında sanatçının imzası ile Topall Mücevherat’ın mührü bulunuyor. Yetkililer limitli sayıda üretilen bu parçaların tamamının numaralandırıldığını da açıkladılar.
Yazarın Tüm Yazıları