Bugüne kadar hiç kimseyi sevemedim

Güzin Abla
Haberin Devamı

İstanbul'dan Çekingen

SEVGİLİ Güzin Abla, özel bir şirketin muhasebecisiyim. Her şey iyi gidiyor, ama ne var ki bugüne kadar beni sevecek bir erkek arkadaşım olmadı. 1976 doğumluyum. Aslında biraz da benden kaynaklanıyor desem yalan olmaz. Biraz çekingen ve birazcık da içine kapanık bir insanım. Şimdi diyeceksin içine kapanık bir insan nasıl olur da böyle bir cesareti bulup da bana böyle bir başvuruya karar verir? İnanın ki hiç kolay olmadı. Günlerdir düşünüyorum ama sonunda karar verdim. Bir de bugün işyerinde yalnız olmamdan da kaynaklanıyor. Umarım beni anlar ve yardımcı olursun. Rumuz kullanmak istemedim, çünkü aramızda kalmasını istiyorum. Bugüne kadar hiç söylemediğim şeyleri size anlatmaya karar verdim.

SEVGİLİ kızım, önce sana ve bana senin gibi faks numarası, cep telefonu vererek özel olarak aramamı isteyen tüm okurlarıma, hiç kimseyi özel aramamın ya da faks çekmemin mümkün olamayacağını bir kez daha üzelerek hatırlatmak istiyorum. Bu mümkün olamaz kızım. Çünkü yüzlerce faks ya da mektup alıyorum. Hangi birine telefon edebilirim? Ya da faksla cevap verebilirim? Bu yüzden mektubunu yayınlamak zorundayım ve ben sana bir rumuz yakıştırdım. Karşına doğru dürüst, seni anlayabilecek, senin ruhuna ve yüreğine hitap edebilecek bir genç çıkmamışsa kızım, nasıl olur da herhangi birini seversin?

Bugün insanların gerçekten anlaşabildikleri, gerçek anlamda onları tamamlayan, bütünleşebilecekleri bir sevgili insanı bulabilmek için gerçekten çok aramaları gerekiyor. Bu biraz da zaman meselesi. Ama bugün için beklentiler o kadar çok değişti... Gençler o kadar değişti ki... Umarım hayalindeki insanla karşılaşırsın.

Yazarın Tüm Yazıları