Bu dünyayı hayvanlarla paylaşmayı öğreneceğiz

4 Ekim’de yine bir Hayvanları Koruma Günü kutlayacağız ama hayvanlarımız açısından mutlu değiliz...

Haberin Devamı

Bu dünyayı hayvanlarımızla paylaşmayı öğrenmeliyiz. Başta sayın şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül olmak üzere, bana ulaşan duyuruları sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen bu etkinliklerden herkesi haberdar edin. Çünkü bir belediye başkanının yanımızda olması demek, sesimizi çok daha fazla duyurabilme şansımız var demektir.
Artık zavallı sokak hayvanları üzerlerine benzin dökülüp yakılmasın. Bazı belediye çalışanları tarafından, zehirle iç organları parçalanarak öldürülmesin. Ve artık barınaklarda çok daha iyi koşullarda bakılsınlar...

şişli Belediyesi’nin şenliğine katılın

Sevgili Güzin Abla, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde dört ayaklı dostlarımızı seven herkesi, saat 10.00’da başlayacak şenliğe bekliyorum. Hayvanlara yapılan işkence ve eziyetin son bulması ve hayvan haklarının korunması adına bu şenliğe ben şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül olarak katılıyor, hayvanseverlerle buluşmayı umuyorum.
Sokak hayvanları ve tüm hayvanlar için yürümek üzere, sarı ağırlıklı cıvıl cıvıl giysiler ve kurdeleler ile şişli Camii önündeki meydanda buluşacağız. ıstanbullular’ın evlerinde besledikleri hayvanlarla katılacakları yürüyüşte, doğada birlikte yaşadığımız diğer canlılara tüm toplumun dikkatini çekmeye çalışacağız.
Beş yıldır geleneksel olarak “Doğaya ve Doğadaki Canlılara Saygı Yürüyüşü” olarak düzenlediğimiz bu etkinliği, hayvansever yurttaşlarımızın isteği üzerine 31 Mayıs yerine, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde gerçekleştirme kararı aldık.
Yurttaşlarımızın bu etkinliğe katılımının, sizin desteğinizle daha da aktif ve coşkulu olacağına inanıyorum.
Bu bir şişli Belediyesi etkinliğidir. Diğer belediyelere örnek teşkil etmesi ve teşvik anlamında bence çok önemli. Adımlarımız onların sesi olsun. Hepinizi bekliyoruz.
Mustafa SARIGÜL şişli Belediye Başkanı

ızmir’de barınak ziyareti

Haberin Devamı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde, ızmir Valiliği Yerel Hayvan Koruma Görevlileri ve ASKOD üyeleri, Çaltılıdere Köyü’ndeki Aliağa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret edecek. Hayvan haklarına ve barınak iyileştirme çalışmalarına ivme kazandırması açısından önemli olduğuna inandığımız, saat 12.00’de gerçekleştirilecek bu etkinlikte hayvanseverleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
ızmir Valiliği Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Hülya Alpgiray

Yazarın Tüm Yazıları