Brangelina dedikoduları

Onlar dünyanın haklarında en fazla dedikodu üretilen ikilisi.

Her gün yeni bir şey çıkıyor. Bıktık, diyeceğiz ama onu da diyemiyoruz, demiyoruz. Dedikodu da olsa Hollywood’un bu iki güzel yıldızı hakkında bir şeyler okumak, duymak, bu sayede onları görmek fena olmuyor çünkü. Brad Pitt bizi, Angelina Jolie karşı cinsi yakıyor.

Hangisi doğru, hangisi yanlış bilinmese de işte size en son Brangelina dedikoduları:

Brad Pitt, kendisini baba olma telaşına öyle bir kaptırmış ki, George Clooney’nin ısrarlarına rağmen, ’Ocean’s 13’ projesine ilgi göstermiyormuş. Clooney, Pitt’siz bir Ocean çetesinin tadının olmayacağını biliyordur. Ünlü oyuncu yakında bir Afrika yapar herhalde.

Geçelim kız tarafına. Hamileliğinin son zamanlarında olduğu tahmin edilen Angelina Jolie, doğum sonrasında forma girmek için ’Tomb Raider’ filminde giydiği kostümden faydalanacakmış. Lara Croft kıyafeti kendisine olana kadar rejim ve egzersiz yapacağını söylüyormuş. Oyuncuların hamileliği ve hamilelik sonrası planları da böyle oluyor işte!

Bir öncekiyle çelişiyor gibi dursa da bu da bir başka dedikodu; Jolie’nin, "Tomb Raider 3"te oynamaya niyeti yokmuş.

Jolie, söylentilerin aksine, Namibyalı bir bebeği evlat edinmeyi düşünmüyormuş. E bu kadının da bir kapasitesi var, öyle değil mi?

Brad Pitt, Jolie’ye ’sadakat kolyesi’ hediye etmemiş ve çift evlenmeyecekmiş. Angelina Jolie’nin evlatlıklarına kendi soyadını veren Pitt, bu dedikoduya en çok üzülen kişidir herhalde!

Geldik son söylentiye. Brad Pitt, sevgilisinden izin alırsa ve Jolie’nin hamileliğinde bir sorun çıkmazsa, Cannes Film Festivali’nin yarışma bölümünde yer alan filmi ’Babel’ için gelecek hafta Cannes’a geliyor.

Önümüzdeki günlerde Cannes’dayım ve herkes gibi ben de onu bekliyor olacağım. Gelir, gelmez bilemem, ama her iki durumda da Cannes’da kaynayan en son Brad Pitt dedikodularını, haberlerini ve başrollerini Brad Pitt ve Cate Blanchett’ın paylaştığı ’Babel’ filmini buradan sizlere aktaracağım.

Bir imza lütfen...

Çok ünlü olsanız, hayranlarınıza imza vermekten hoşlanır mıydınız?

Ben hoşlanmazdım herhalde.

İmzam pek bir tuhaf. Önce bir ’sol anahtarı’ çiziyorum, kuyruğuna adımı yazıp, onun da kuyruğuna benim için tek tek anlamları olsa da, yan yana gelince hiçbir anlam ifade etmeyen harfleri karalıyorum. Zaman alıyor tabii. Kredi kartı ekstrelerine imza atarken kasadakilere fenalık geliyor.

Ünlü olmadığım isabet olmuş anlayacağınız.

Neyse, geçeyim asıl konuya.

Hollywood’da bir araştırma yapmışlar, imza dağıtmayı seven ve nefret eden ünlüleri belirlemişler.

En hayran sever oyuncu Johnny Depp çıkmış. Havaalanlarında bile bir elinde bavul, diğerinde kalem yürürken hayranlarının uzattıkları fotoğrafları, defterleri imzalarmış.

İmza dağıtmayı sevenler listesinde onu George Clooney takip ediyor. Üstelik Clooney, üzerine imza attığı resimleriyle dalga geçerek hayranlarını güldürürmüş.

En nemrut (çok ayıp biliyorum, ama imza isteyip, alamayanlar, ona böyle diyorlar) oyuncu ise Cameron Diaz’mış. Hayranları yanına yaklaşınca onlara imza almanın ne kadar aptalca olduğu konusunda nutuk çekermiş. Listenin en başındakiler işte bunlar. Devamı ise aşağıda.

İmza dağıtmaktan hoşlananlar: 1. Johnny Depp 2. George Clooney 3. Matt Damon 4. Al Pacino 5. Tom Cruise 6. Angelina Jolie 7. Elijah Wood 8. Brittany Murphy 9. Jack Nicholson 10. Clint Eastwood.

İmza dağıtmaktan nefret edenler: 1. Cameron Diaz 2. Bruce Willis 3. Demi Moore 4. Tobey Maguire 5. Alan Alda 6. Halle Berry 7. Winona Ryder 8. Teri Hatcher 9. Joaquin Phoenix 10. Russell Crowe

Cannes’da küfürlü animasyon

Animasyon, çizgi film denilince aklınıza hemen çocuklar gelmesin. Özellikle şimdi bahsedeceğim animasyondan küçükleri kesinlikle uzak tutmak gerekiyor.

Yarın başlayacak 59. Cannes Film Festivali’nde gösterilecek İngiliz Norveç ortak yapımı, bol küfürlü Free Jimy’den söz ediyorum. Üstelik bu animasyon, küfürle de kalmıyor, uyuşturucu kullanımı ve dünyanın ilk üç boyutlu anime seks sahnesini de içinde barındırıyor.

Bugüne dek, Fritz the Cat’ten, "F..." ile başlayan o İngilizce kelimeyi bol bol kullanan Team America: World Police’e kadar yetişkinlere yönelik pek çok animasyon izlemiştik.

Ancak eminim bunlar, Free Jimy’nin yanında sütten çıkmış ak kaşık gibi kalacak.
Yazarın Tüm Yazıları