Birikmiş nafakayla ev aldı

Şimdilerde Kerevitaş’ın patronu Osman Merzeci ile aşk yaşayan eski manken Melis Murathanoğlu, işadamı Mehmet Ali Ersoy’dan 2006 yılında oğulları Neşet’e rağmen, İskenderun Aile Mahkemesi’nde boşanmıştı.

Haberin Devamı

Mehmet Ersoy, geçtiğimiz aylarda Melis Hanım’a verdiği aylık 5 bin 500 dolar nafakanın iptali için dava açmıştı. Bunun üzerine Melis Murathanoğlu mahkemede nafakadan vazgeçtiğini beyan etmiş, Ersoy da nafaka ödemekten kurtulmuştu. Ancak üç yıl boyunca eski eşi Murathanoğlu’na nafaka ödemediğini öğrendiğim Mehmet Ersoy, geçtiğimiz günlerde birikmiş olan üç yıllık nafaka borcunu bir seferde ödemiş. Melis Hanım eline geçen bu toplu parayla (yaklaşık 200 bin dolar) Nişantaşı Topağacı’ndan ‘ufak’ bir daire almış.

Karda aşk

Vakko’nun patronu Cem Hakko, sevgilisi Ronit Gülcan’la geçen hafta sonu Uludağ’da tatildeydi. Gündüz bol bol kayak yaparak stres atan Hakko ile sevgilisi, Uludağ gecelerinin de tadını çıkardı.

Tezkereyi aldı bakıma girdi

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın küçük oğlu Hasan Yılmaz, vatani görevini geçtiğimiz günlerde bitirip tezkere aldı. Önceki gün İstanbul’a gelen Hasan Yılmaz, yoğun iş hayatına başlamadan önce sağlık muayenelerinden geçmiş. Yılmaz Ailesi’nin diş hekimi Dr. Cenk Paydaş’ın Levent’teki muayenehanesinde, 6 ayda bir düzenli olarak gittiği diş kontrollerini yaptırmış.

Haberin Devamı

Van Gogh’lu kutlama

Abdi İbrahim İlaç Firması, kuruluşunun 100. yılını 9 Şubat’ta İstanbul Modern’de düzenleyeceği davetle kutlayacak. Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut’un ev sahipliği yapacağı kutlamada, ressam Van Gogh’un eserleri “Van Gogh Alive” adıyla multi medya görüntü teknolojisiyle sergilenecek. Van Gogh’un en ünlü eserleri ayrıca 10 Şubat-15 Mayıs’ta İstanbul Karaköy Antrepo 3’te sanatseverlerle buluşacak.

Dansa davet

Akaretler’deki W Lounge’da her hafta salı akşamları düzenlenen Richie Rich partisi önceki gün ‘Dance and Pose’ adıyla yapıldı. Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un ev sahipliğinde düzenlenen partide iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri house müzik eşliğinde dans edip eğlendi.

Yeni koleksiyon

Saat markası Timex’in yeni koleksiyonu IQ Intelligent’in Türkiye tanıtımı, Ortaköy House Otel’de yapıldı. Tanıtıma Timex yöneticisi Silvio Leonardi de katıldı.

New York eğlencesi

Haberin Devamı

Dünya şehirlerinin eğlencelerini İstanbul’a taşıyan ‘Absolut ELYX Glamorous Cities’ partisi, bu akşam New York’la devam ediyor. W Lounge’daki parti, DJ Doğuş Çabakçor ve DJ Sezer Uysal’ın müzikleriyle renklenecek.

Mabel Matiz Ghetto’da

Ghetto, ilk albümüyle büyük ses getiren Mabel Matiz’i ağırlıyor. ‘Kent ozanı’ olarak tanımlanan Matiz ilk albümünden şarkılarıyla bu akşam hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.

Balığın klasik adresi

Kuruçeşme’de hizmet veren Ali Rıza Yılmaz ve İlhan Çulha’nın işlettiği Park Fora, iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından ünlü isimlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları