Bir polis memurunu seviyorum

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Bakırköy'den Gül-Çiçek/

Sevgili ablacığım, ben 19 yaşında bir genç kızım. Bir raslantı sonunda tanıştığım bir polis memurunu seviyorum. O da beni seviyor ama, ilişkimizin sonu yok. Çünkü bu polis memuru evli ve 3 çocuk babası. Üstelik 40 yaşında. Yani benden oldukça büyük. Bu arada genç bir delikanlı bana sevgisini açıklamaya çalışıyor. O da mahallemizden biri. Tabii benim ilişkimi bilmiyor. Bilse kim bilir ne kadar şaşırdı ve benden nefret ederdi. Ben de ondan hoşlanıyorum ama, benim polisim bana nefes aldırmaz. Ondan ayrılıp, başkasına ilgi duymama katlanamaz. Ne yapmalıyım?

***

Sevgili kızım, bana sorduğuna göre açık açık söylemek zorundayım sana. Bu 40 yaşındaki evli barklı çoluk çocuk sahibi adam, asla seninle bir gelecek düşünmüyordur. Olsa olsa seni gidebildiği kadar gidecek bir ilişkiye sürükleyecektir. Onun sevgilisi olabilirsin ancak bu durumda senin tüm gençliğini sömürüp daha sonra senden bıkınca ya da evliliğinin sallantıya girdiğini görünce seni terkediverecektir. Bundan emin olmalısın. Şimdi ise senin hayatına karışma, evlenmeni ve normal bir hayat sürmene engel olma hakkını görüyor kendinde.

Onun tehditlerine kulak asma kızım. Bir an önce bu olmayacak ilişkiyi bitirmelisin. Seni seven gençten önce, ailenin bu ilişkiyi duymasından çekinmiyor musun? Yalnız bu ilişkiyi bitirirken, öteki gencin varlığını hissettirmemelisin. Daha çok ailenden ve onun eşinden çekindiğini vurgulayıp bu beraberliğin sürmeyeceğini belirtebilirsin.

Cinsel konuları açık konuşalım

Kaşıntı

Özellikle kadında cinsel bölgelerde rahatsız edici bir kaşıntı hissi büyük bir olasılıkla mantar enfeksiyonunu düşündürmelidir. Kadının vajinasındaki nemli ortam, enfeksiyona yol açabilen değişik mantar türlerinin üremesine çok uygundur. Plajlardan, kumsaldan, havuzlardan, hatta başkasına ait havlu ya da mayo kullanmakta kolaylıkla bulaşan bu hastalık, uygun bir tedaviyle iyileşir. Ancak erkekte tam olarak belirti vermeyebilen bu rahatsızlığın kesin tedavisi için eşlerin her ikisinin de aynı tedaviyi uygulaması şarttır.



Yazarın Tüm Yazıları