Bir erkeği kendinizden ve ilişkiden soğutmanın en kolay yolları

Tabii ki her ilişki kendi özelinde farklıdır. Ama herkes için geçerli olan ve ilişki kitabında açıkça yazılı olmayan bazı kurallar vardır.

Haberin Devamı

İşte karşınızdaki kişiden ne kadar hoşlanırsanız hoşlanın dikkat etmeniz gereken o en temel kurallar:


· Sosyal medya sapığı olmayın

Aman sakın ne Facebook’da ne Twitter’da ne de başka bi sosyal medya aracında sapıklığa bağlamayın! Öyle her fotoğrafını her hareketini beğenip, altına yorumlar yazıp, her tweetini retweetleyip, cevaplar yazmak yok! İlla sapıklık yapıp sosyal medyadaki her hareketini izleyecekseniz bunu en azından gizli yapın!


· İlk günden ilişki durumunuzu değiştirmeyin

Biriyle görüşmeye başladıktan ne kadar sonra Facebook’taki ilişki durumunuzu değiştirmelisiniz? Peki ne kadar sonra ilişki durumunuzu “onunla ilişkisi var”a getirmelisiniz? Kesinlikle ilk gün hatta ilk hafta değil! O daha çıkmaya başladığınız arkadaşlarına bile anlatmamışken ilişkinizin reklamını yapmaya başlamanız biraz umutsuz görünmenize neden olabilir. Bırakın ilk hareket ondan gelsin. Birkaç hafta sonra baktınız hala tık yok ilişki durumunuzu “ilişkisi var”a değiştirebilirsiniz.

Haberin Devamı


· O yokken arkadaşlarıyla buluşmayın

Arkadaşlarıyla iyi geçinmeniz harika bir şey. Onların sizi sevmesi ve aralarına kabul etmesi de öyle. Ama ne olursa olsun unutmayın ki onlar sevgilinizin arkadaşları. Sevgiliniz etrafta yokken onlarla buluşmanız hiç hoş olmaz. Hala nedenini anlamadıysanız o, siz olmadan sizin arkadaşlarınızla buluşsa ne hissederdiniz bir düşünün!


· Ona onun size iltifat ettiğinden daha çok iltifat etmeyin

Çok yakışıklı, başarılı ve iyi kalpli biriyle beraber olabilirsiniz. Arada sırada onu ne kadar beğendiğinizi ve takdir ettiğinizi göstermenizde hiçbir sakınca yok. Ama arada sırada! Eğer o size iltifatta cimrilik ederken siz bonkörlük ederseniz onu kısa sürede şımartır ve asla karşılığını alamazsınız!Bir erkeği kendinizden ve ilişkiden soğutmanın en kolay yolları


· Onun önünde duygu değişimleri yaşamayın

Erkekler kadınları normal şartlarda bile anlamazken onların önünde duygudan duyguya geçerseniz sizi anlamalarını nasıl beklersiniz? Onun yanında bir dakika önce kahkahalar atarken bir dakika sonra ağlama krizlerine girmemeye özen gösterin. Kimse “hunili” bir sevgili istemez, unutmayın!

Haberin Devamı


· Onu kopyalamayın

Ona ayak uydurmaya çalışmanız çok güzel ama bunu yapayım derken aman diyeyim ipin ucunu kaçırmayın. Aynı tür müzikten, yemekten veya filmden hoşlanmak zorunda değilsiniz. Sırf o rapten hoşlanıyor diye bir anda rapçi olmanıza gerek yok. Sizinle birlikteyse sizi, siz olduğunuz için sevmiştir!


· Arkadaşlarını arkadaşlarınıza ayarlamaya çalışmayın

Biz kadınlar her bekar erkeği yakın bekar arkadaşlarımız için potansiyel sevgili olarak görme yeteneğine sahibizdir. Ama söz konusu sevgilinizin arkadaşları olunca bu tehlikeli oyuna girmemekte fayda var. Bir, bu çöpçatanlık oyunu sevgilinizi hoşuna gitmeyebilir. İki, ilk başta başarılı olsanız ve arkadaşlarınızı birbirine ayarlasanız bile kötü biten her kavgalarının sonunda arada kalırsınız. Ve bu durum kendi ilişkinizi dahi kötü etkileyebilir!

Haberin Devamı


· Çağrılmadığınız yere gitmeyin

Sevgiliniz sizi bir yere davet etmiyorsa kendinizi zorla davet ettirmeyin, ya da daha da kötüsü habersiz o yere gitmeyin. Sizi çağırmıyorsa geçerli bir sebebi vardır. Kimse kız arkadaşını götürmüyor olabilir, ortamda rahatsız olacağı üçüncü şahıslar olabilir veya sizle ilgilenemeyeceği bir iş ortamıyla karşılaşabilirsiniz.


· Anında sahiplenme moduna girmeyin

İlişkinin başlarında torun hayalleri kurmak ya da bir anda hayatınızı ona göre ayarlamak yapabileceğiniz en büyük yanlışlardan biri olabilir! Bana inanmıyorsanız Taylor Swift’i düşünün. Daha ilişkileri bir ayını doldurmadan sevgilisi Connor Kennedy’nin yaşadığı evin yanındaki evi satın alan Swift bu hareketi sayesinde hem sevgilisinden hem de 4.9 milyon dolarından olmuştu!Bir erkeği kendinizden ve ilişkiden soğutmanın en kolay yolları

Haberin Devamı


· Platonik ve saplantılı aşklarınızdan bahsetmeyin

Çağatay Ulusoy’a aşık olabilirsiniz. Ama eğer yakın zamanda onunla tanışmak veya birlikte olmak gibi bir ihtimaliniz yoksa ve onu en yakın görüşünüz televizyon karşısında olduysa bu aşkınızdan sevgilinize bahsetmeseniz de olur. Eğer odanızda posterleri, cüzdanınızda fotoğrafları veya facebook’ta fan grubu üyeliğiniz varsa bunları sevgiliniz görmeden kaldırsanız da iyi olur! Bu tip platonik takıntılarınız erkeklere çocukça ve daha da önemlisi salakça gelebilir!


· İlişkinizin başında ona takma isimler yapıştırmayın

Biliyorum uzun yıllardır beraber olan ve birbirine şirin lakaplar takan çiftler çok şeker. Ama siz daha kısa bir süredir berabersiniz bunu unutmayın! Ona Minnoş, Aşkito, Maymun gibi lakaplar takmakta acele etmeyin!








Haberin Devamı

https://twitter.com/Sabanur



Yazarın son yazıları





#24 Ekim 2013 Olabilecek en kötü ilişki tavsiyeleri
#14 Ekim 2013 Bir erkeğin adam olması için kaç kadın gerekir?
#10 Ekim 2013 Sağını solunu şaşıranlar cumhuriyeti
#03 Ekim 2013 Neden daha çirkin ve daha aptal kadınlara gidiyorlar
#30 Eylül 2013 Ele güne karşı yapayalnız, böyle de olmaz ki!
#26 Eylül 2013 Ayrılamadığı için evlenenler


YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN >>

Yazarın Tüm Yazıları