Biorezonans yöntemiyle astımdan kurtulabilirsiniz

Astımla ilgili okur şikayetinden, ayrıca kendi sorunumu dile getirdikten sonra, pek çok uzmandan çeşitli öneriler aldım. İlgimi çeken üçünü sizlerle paylaşıyorum.

Haberin Devamı

Sayın Güzin Hanım, astımla ilgili okur mektubunuzu ve sizin de aynı sorununuz olduğunu, ayrıca alerjik rinit probleminizi okudum.

Size biorezonans tedavi yönteminden bahsetmek isterim. Benim de birçok hastamda başarıyla uyguladığım bu yöntemle yıllardır çekmekte olduğunuz bu sorundan kurtulabilirsiniz. Özellikle alerjik hastalıklarda biorezonans tedavi yönteminin son derecede yüksek bir başarı oranı var.

Eğer bu konu ilginizi çekerse daha detaylı bilgi verebilirim.

Geçmiş olsun dileklerimle, saygılar sunarım.
Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hasan İlkehan

Bazı astım hastalarında burun eti şişmesine rastlıyoruz

Sevgili Feyza Hanım, öncelikle güzel köşeniz için size teşekkür ediyorum. İnsanların size yazdıkları çok özel mektupları ve sizin yanıtlarınızı ilgiyle ben de takip ediyorum. 12 Eylül’de “Astımlı” rumuzu ile size yazan hastaya yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Burun organı günde 2 bin litre havayı ısıtır ve nemlendirir. Bu uygun koşullara gelmiş hava, alt solunum yollarına, yani akciğerlere ulaşmalıdır. Hasta daha önce burun ameliyatı olmasına karşın hâlâ burnunun çoğunlukla tıkalı olduğunu belirtiyor. Bu hastalarda biz burun eti, yani konka hipertrofisine (büyüyüp şişmesi) sıklıkla rastlıyoruz.

Bu koşulda öncelikle ilaç tedavisi (bazı burun spreyleri ve özellikle burun yıkama tedavisi) uyguluyoruz; hasta bunlardan fayda görmezse Holmium lazer ile bu konkaları kalıcı olarak küçültebiliyoruz.

Eğer hastada da bu koşul mevcutsa, büyük olasılıkla astım hastalığını en azından hafifletebiliriz. Bu bilgileri kendisine de verebilirsiniz.
Dr. Atilla Şengör/Nişantaşı KBB Grubu

Haberin Devamı

Astım için şifalı bir karışım

Sevgili Güzin Abla, astım hastası okurunuz için doğal bir karışım tarifi vermek istiyorum. Bu karışımı çevremde astım sıkıntısı çekenlere verdim, hepsi de çok fayda gördüklerini söyleyip dua ettiler. Asla zararlı değil, sağlıklarına kavuşurlarsa ne mutlu...

Malzemeleri ise şöyle:

- 500 gr saf bal. (Mutlaka petekli oğul balı olmalı. Oğul balı olması, peteği yumuşak olsun diyedir.)

- 250 gr kabuklarıyla tartılmış sarmısak

Yapılışı ise şöyle: Sarmısakların kabuk-larını soyduktan sonra, benmari usulüyle porselen kapta, sarmı-sakları pişiriyoruz.

Daha sonra soğutuyoruz ve petekli hakiki balla karıştırıyoruz. Yapılacak iş bu kadar. Serin yerde, muhafaza ettiğimiz bu karışımdan her sabah aç karna bir dolu tatlı kaşığı yenecek. İnşallah, okurunuz da şifa bulur. Nadide K.

Yazarın Tüm Yazıları