Benden hoşlanan çok kişi var ama ben onu istiyorum

Sevgili Güzin Abla, ben lise öğrencisi ve herkes tarafından çok beğenilen güzel bir kızım. Ancak sen de bilirsin ki insanın peşinde ne kadar erkek olursa olsun, kalp hep imkansızı seçer.

Haberin Devamı

Arkadaş grubumda biri var. Aslında o bir başkasıyla beraber ama kız arkadaşı onu gerçekten yıpratıyor. Ancak o kıza aşık. Son günlerde onun arkadaşları benden etkilenmeye başladılar ama ben sadece onu istiyorum. Başka hiç kimseyi değil...
Ylk tanıştığımız zamanlarda arkadaş gibiydik, gayet yakındık. Ama şimdilerde gitgide benden uzak durmaya çalışıyor hatta benden resmen kaçıyor. Ona olan duygularımı bilmesine imkan yok. Sadece ben biliyorum. Kalbimin en büyük sırrı bu. Ancak o sanki benden kendini uzaklaştırmaya çalışıyor.
Kız arkadaşı da dolaylı olarak arkadaşım sayılır. Ve benim yanımdayken, hiçbir nedeni yokken, sevgilisini öpüyor, kokluyor...
Bu durum artık benim canımı yakmaya başladı. Neden böyle davrandığını anlamıyorum.
Ama artık bana çok ama çok uzak... Üstelik bunun için en ufak bir neden yok. Yorumunu bekliyorum... 
Rumuz: Cursed

Haberin Devamı

Genç bir erkeğin ruh halini uzaktan anlamak pek kolay değil, sevgili kızım. Ancak satırlarını okurken, sen hiçbir şekilde duygularımı anlamasına imkan yok, desen de, ben farklı düşünüyorum.
Ona o kadar aşık olmalısın ki elinde olmadan, gözlerinle, bakışlarınla, bir davranışın, bir sözünle, ona karşı duygularını açık etmişsin, sanırım.
Burada senin hiçbir suçun yok aslında. Ama eminim o genç bunu anlamış.
Seninle çok iyi iki arkadaşken, şimdi senden uzak durmaya çalışması, senin yanında sevdiği kıza aşırı ilgi göstermesi hep bu yüzden olmalı.
Bu durumda senin için yapılacak bir şey yok. Bu sürece katlanacaksın.
Ki zamanla ondan sana bir kıvılcım gelmeyeceğini anlayıp, inadı bırakıp, ondan vazgeçeceksin.
Bana kalırsa yaranı deşmemek için, mümkünse onlardan uzak kalmalısın. Başka arkadaş grubun yok mu senin?

Eski eşim en yakın arkadaşımla evlendi

Güzin ablacığım, ben 18 yaşında evlendim. Bir kızım oldu ve 20 yaşında boşandım. ?u an 24 yaşındayım ve ailemle yaşıyorum.
Evliyken eşimin ailesiyle yaşıyordum, eşim ise yurtdışında çalışıyordu. Kayınvalidemin yalanları yüzünden boşanmak zorunda kaldım. ?u anda benimle evlenmek isteyen çok kişi var ama hiç kimseye güvenemiyorum.
En zoruma giden de eski eşimin en yakın kız arkadaşımla evlenmiş olması.Duygularımı anlatamam, her şeye rağmen ben eşimi çok severek ayrılmak zorunda kalmıştım. Halen de onu seviyorum. Ne yapalıyım Güzin Abla? ? Rumuz: Nazlı

Haberin Devamı

Canım kızım, artık olan olmuş, biten bitmiş. Bundan sonra geleceğini planlayacaksın.
Hemen evlenmek zorunda değilsin tabii, ama evlenmeye karar verdiğinde, yalnız sana iyi bir eş değil, aynı zamanda kızına da iyi bir baba olabilecek birini seçmelisin.

Yazarın Tüm Yazıları