Ben başkasına aşığım

Esin Maraşlıoğlu, geçtiğimiz gece Günay Restaurant’taydı...

Deniz Akkaya’dan ayrılmasından sonra adının aşk dedikodularına karıştığı Ali Riza Özderici ve Başak Öngör’le aynı masayı paylaşan Maraşlıoğlu, keyifli bir gece geçirdi. Nükhet Duru, Cenk Eren ve Ali Poyrazoğlu’nun yer aldığı ‘Myhoş Kabare’ adlı gösteriyi izleyen Esin Hanım, bu sırada kendilerini görüntüleyen gazetecilere bir açıklama yapma gereği hissetti ve ‘Ali benim çok eski arkadaşım, sadece eğlenmek için birlikte gezip dolaşıyoruz. Gerçek aşkım, sevgilim, herkesin bildiği gibi Yıldırım Memişoğlu’dur. O böyle yerleri sevmediği için Ali bana eşlik ediyor’ dedi.

Nişantaşı’ndaki Hindistan

Pondicherri, Nişantaşı’ndaki ilk mağazasını geçtiğimiz günlerde açtı. Dünyanın en ünlü moda merkezlerinde satış noktaları bulunan marka, ev ve kişisel Hint ürünleri ile tüketicinin karşısında... New York, Seattle, New Delhi’den sonra Nişantaşı’nda da açılan Pondicherri’nin sahibi Luiz Salgırtay, müşterilerinin çoğunluğunu kadınların oluşturduğunu ve ürünlerin büyük beğeni topladığını ifade ediyor. Açılış günü mağazaya gelen Nalan Salur ve Sibel Bilgiç de sayısız çeşidin arasında merakla dolaşıp, beğendikleri objelerden satın aldılar.

Büyük gün perşembe

Son ayların popüler mekanlarından Wanna’nın sahibi Levent Büyükuğur, yeni yaşını perşembe gecesi arkadaşları ve özel müşterilerinin katılacağı bir partiyle kutlayacak. Ağabeyi Rıza Büyükuğur’un her şeyin kusursuz olması için tüm detaylarla bizzat ilgilendiği partinin, cemiyet hayatının genç simalarını bir araya getireceği konuşuluyor. Belli ki patronun doğum günü nedeniyle, o gece Wanna’da eğlence sınır tanımayacak.

Methini duymuş

Geçtiğimiz hafta New York’tan dönen Ender Mermerci’nin buradaki ilk işi, yalısında bıraktığı sekiz köpeğiyle ilgilenmek, bakımlarını ve aşılarını yaptırıp onları kuaföre götürmek oldu. Çok sevdiği köpeklerinin işlerini bitirdikten sonra da dostlarıyla hasret gidermek üzere popüler mekanlarda kendini göstermeye başladı. Önceki akşam sırdaşı Gülbin Simitçioğlu ile Beyoğlu’nda rastladığım Ender Hanım, methini çok duyduğunu söylediği 360 Derece’ye gitti. Gece boyunca hem lezzetli yemeklerden tadan hem de arkadaşıyla sohbet imkanı bulan Mermerci, çıkışta karşılarına çıkan mendilci çocuğa da 1 YTL uzatıp, ardından evine döndü.

Sevgiliden ayrıldığının fotoğrafıdır

Sinem Güven ile Murat Ersönmez, yaklaşık iki yıldır birliktelerdi. Geçtiğimiz aylarda araları açılan sevgililer, bu ayrılığa uzun süre dayanamamış ve iki ay önce beraberliğe ikinci bir şans vermişlerdi. Ancak yine olmadı, çift geçen hafta ilişkiye son noktayı koydu. Güven’e ayrılık sonrası Beyoğlu’nda rastladım. Dört erkek arkadaşıyla 360 Derece’ye giden ünlü manken, ayrılık sıkıntısını üzerinden atmış görünüyordu. Bu arada gruptaki kıvırcık saçlı erkekle samimiyeti de kimsenin dikkatinden kaçmadı.

Aşk her şeyi affeder mi

Melda Kamhi ile Sinan Kosif’in ilişkileri sessiz sedasız yürüyor. Gerçi Melda’nın İstanbul’da olmadığı dönemlerde Sinan’ın ufak tefek çapkınlık haberleri kulaktan kulağa yayılmıyor değil ama bu durum aralarına açmaya yetmiyor. Sevgililer, önceki akşam 360 Derece’den çıkarken takıldı objektife... Keyifleri yerindeydi. Belli ki Melda Kamhi çapkınlık dedikodularına pek önem vermiyor, olan bitenin üzerinde durmuyor.

Tercihleri aynı

Cemiyet hayatının ünlü simaları, bir mekana takıldılar mı kolay kolay oradan kopamıyorlar. Son zamanlardaki favorilerden biri de 360 Derece... Her akşam tıklık tıklım dolan, yemek rezervasyonları 10 gün öncesinden kapanan Beyoğlu’ndaki bu mekanın müdavimleri arasında Caroline Koç, Aslı Ersu ve Aslı Çiftkurt da var. Önceki akşam bu mekana giden üç isim, otomobilleriyle kapı önüne kadar gitmeleri mümkün olmadığı için epey yürümek zorunda kaldılar. Ama buna rağmen keyiflerinden hiçbir şey kaybetmediler.

Gelinler iyi anlaşıyor

Bente-Ali Şen çiftinin oğullarından Adnan, Begüm Hanım ile, Metin ise Aslı Hanım ile yaptığı evliliklerle huzuru buldu. Çocuklarıyla mutluluklarına mutluluk katan her iki çift de artık akşamları eskisi kadar sık dışarıda görünmüyor. Çıktıklarında da tercihleri pek değişmiyor ve direkt Etiler Şamdan’ın yolunu tutuyorlar. Geçtiğimiz gece Begüm ve Aslı Şen, yine oradaydı. İyi anlaşan iki genç kadın, yemeğin ardından özel şoförün kullandığı otomobille oradan ayrıldı.

Eşi önde kendi arkada

Esra Dinçkök, geçtiğimiz gece Beyoğlu sokaklarında yanında eşi Raif Bey olmadan yürürken takıldı objektifimize... Eğlenceden dönen Esra Hanım’ın yanındaki, eski bir arkadaşıydı. Raif Dinçkök ise kız kardeşi Ayça ile önden gitmişti. Eşi Can Sandıkçıoğlu’ndan geçtiğimiz aylarda boşanan Ayça Dinçkök’ü eğlenmesi için dışarıya çıkartan Esra-Raif Dinçkök çifti, dışarıda farkına varmadan birbirlerinden kopmuştu.

Ayrılık değil mutluluk var

Meltem Cumbul ile Çağlayan Tuğal cephesinde sular duruldu. Bir ara Cumbul’un sık sık gece gezmelerinde tek başına boy göstermesi yüzünden haklarında boşanacaklarına dair dedikodular çıkan çift, bu haberlerin kesilmesiyle rahat bir nefes aldı. Geçtiğimiz akşam 360 Derece’de geç saatlere kadar eğlenen çift, oradan el ele çıkarak da mutluluklarını herkese gösterdi.
Yazarın Tüm Yazıları