Bana gösterdiği ilgi normal mi?

Güzin ABLA
Haberin Devamı

İzmir'den endişeli

Sevgili Güzin abla, ben 29 yaşında 4 yıllık bir evliliği ardında bırakıp boşanmış bir genç kadınım. Yeni başladığım iş yerinde birkaç hanımla tanıştım. Çok iyi arkadaş olduk. Bu beni çok mutlu ediyor. Onlarla sorunlarımı paylaşabiliyorum. Birlikte yemeğe çıkıyor; geziyoruz. Ancak içlerinden biri, benden 3 yaş büyük, bekar bir hanım, bana aşırı ilgi gösteriyor. Önceleri bunu normal karşılıyordum ama; giderek bu ilgi arttı. İltifatlarıyla, beni akşamları evimden sık sık telefonla aramasıyla, beni rahatsız edecek düzeye geldi. Bu hanımı çok iyi tanımıyorum. Onun hakkında ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hayatıma çok fazla karışıyor. Diğerlerinden farklı bir yaklaşımı var. Bu beni endişeye düşürdü. ne dersiniz? Ne yapmalı, nasıl davranmalıyım?

***

Güzel kızım, aslında sana iltifat eden, seni sevdiğini hissettiren bir hanımın yakınlığı ve arkadaşlığı seni endişelendirmemeli. Bazı insanlar iltifat etmeyi severler ve karşılarındakini beğendiklerini, sevdiklerini bu şekilde ifade ederler. Şimdilik sana herhangi bir zarar vermediğine göre bu endişenin yersiz olduğunu düşünmek istiyorum. Sanırım sen bu hanımın eşcinsel ya da açık deyimiyle lezbiyen olmasından endişeleniyorsun. Kuşkuların yersiz olabilir; ama dünya çok değişti; haklı da olabilirsin. Bana kalırsa, tepki göstermeden önce işi zamana bırak. Eğer gerçekten bu tür bir eğilimi varsa, kısa bir süre sonra, belli edecektir. O zaman aşırı tepki göstermeden, kendisinin arkadaşlığından keyif aldığını ama, asla bu isteğine karşılık veremeyeceğini açıklayıp kestirip atarsın. Şimdilik araya mesafe koymaya çalış; olur biter.

Bitkilerde sağlık ve güzellik

Yüksek kolesterole karşı

Enginar yaprağının kaynatılıp içilmesi yüksek kolesterolün en güzel ilacıdır. Ayrıca günde üç kez yarı yarıya sulandırılmış bir bardak limon suyu ya da taze sıkılmış havuç suyu kolesterolü düşürür. Şu sırada bol bulacağınız kirazı da sabah ve öğle yemeklerinden bir süre önce aç karnına yemenizde, kolesterol açısından büyük yarar vardır.



Yazarın Tüm Yazıları