Babasını kaybetti

Emre Ertürk’ün babası Tali Ertürk, önceki gün hayatını kaybetti.

New York’ta yaşayan Emre Ertürk, uzun zamandır tedavi gören babasının vefatı üzerine İstanbul’a geldi. Tali Ertürk’ün cenazesi, dün Yeşilyurt Camii’nde kılınan öğlen namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Emre Bey’in bu acılı gününde en büyük destekçisi her zaman olduğu gibi yine arkadaşı Esra Üstünkaya oldu.

50 yaşında

Borusan Mannesmann, 50’nci kuruluş yılını önceki akşam Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen davetle kutladı. İş dünyasının seçkin simalarının katıldığı gecede ünlü tenor Ferhat Göçer de konser verdi. Borusan Mannesmann’ın kurucu üyesi Asım Kocabıyık, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık ve eşi Zeynep Kocabıyık’ın ev sahipliğini yaptığı geceye katılanlar arasında Erol-Emel Evgin, Jefi-Yasemin Kamhi, İbrahim Betil, Cem Hakko, Ronit Gülcan, Oktay Ekşi, Mehmet Ali Birand, Sedat Ergin, Semahat Arsel, İsmail Karadayı, Şakir-Sebla Eczacıbaşı, Mustafa Koç, Güler Sabahcı ve Gülin-Akın Öngör de vardı.

Gündüz beach club akşam balık restoranı

Gündem Resort Hotel, "Gündem Beach Club" ile Bodrum sezonunu açtı. Gündem Beach Club’ın ortakları Sabri Demirel ve Hamit Günal’ın ev sahipliği yaptığı açılış davetine, Bodrum cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra İstanbul’dan da pek çok davetli katıldı. Davetliler, özel dans şovları ve DJ performansı ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. 600 m2’lik iskele alanı, temiz koyu ve nefis manzarası ile gündüzleri müzik eşliğinde sakince vakit geçirebileceğiniz beach club, akşamları balık restoranı olarak hizmet verecek. Mekánda yaz sezonu boyunca birbirinden farklı etkinlikler düzenlenecek.

Sabancı Üniversitesi mezunlarını veriyor

Sabancı Üniversitesi, 28 Haziran Cumartesi günü, lisansüstünde 9, lisans programlarında 6’ncı dönem mezunlarını verecek. Mezunlar, üniversitenin Tuzla’daki kampusunda yapılacak törenle diplomalarını alacak. Bu yıl mezuniyet töreninde, 2006 yılında vefat eden Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Gürsel Sönmez anısına düzenlenen ödüller de sahiplerini bulacak. Törende, Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Rektör Prof. Dr. Tosun Terzioğlu’nun yanı sıra, lisansüstü mezunları adına Elvin Çoban, lisans mezunları adına da Selşah Paşalı birer konuşma yapacak.

Ay ışığında şarap keyfi

Reha Muhtar, arkadaşı oyuncu Deniz Uğur ile geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’a uçtu. Divan Palmira’da kalan Muhtar ve Uğur, akşam yemeği için Türkbükü’nün en popüler mekánı olan Ship a Hoy’u tercih ettiler. Muhtar ve Uğur’a yemekte mekánın ortağı Cemal Yarar da eşlik etti. Yarar, "Reha Bey, Türkbükü’ne her geldiğinde mutlaka buraya uğrar, yemek yer, bir kadeh kırmızı şarabını ay ışığı altında yudumlar" diye konuştu.

Ailece Çeşme’de

Zeynep Tokuş’un prematüre doğan oğlu Ali, kısa sürede kendini toparladı. Tokuş, eşi Alp Nuhoğlu, oğulları Ali ve ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Alp ile birlikte Çeşme’ye tatile gitti. Alaçatı’daki evlerinde kalan çift, sık sık çocuklarıyla Alaçatı çarşısını geziyor. Babasının kullandığı bebek arabasında uykuya dalan minik Ali, objektifimize işte böyle yansıdı.

Ödülünü Şahenk’in elinden aldı

Aylık ekonomi dergisi Ekovitrin, turizm sektörünün öncü yatırımcılarından Şahinler Grubu bünyesindeki Queen’s Park Resort’a başarılarından dolayı "Turizm Sektör Ödülü" verdi. Ödülü, Şahinler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Selma Şahin, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in elinden aldı. Şahin, ödülü geçen yıl hayatını kaybeden babası Hüseyin Şahin adına aldığını belirtti. Kadir Has Üniversitesi’ndeki törende, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, TAV CEO’su Sani Şener, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve ATO Başkanı Sinan Aygün de birer ödül aldılar.

Medialand’in en mutlu günü

Medialand Basın ve Halkla İlişkiler’in 20’nci kuruluş yıldönümü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ergüder Tırnova’nın 50’nci meslek yılı, geniş katılımlı bir partiyle kutlandı. Medialand’in Balmumcu’daki ofisinde yapılan kutlamaya medya, iş ve sanat dünyasından birçok konuk katıldı. Partiye katılanlar arasında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç ve yönetim kurulu üyeleri, Senegal ve Maldivler Başkonsolosu Nihat Böytüzün, Ekonomi Muhabirleri Derneği Başkanı Celal Toprak, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Fügen Toksü, THY eski Basın Müşaviri Engin Öktemer, spor yazarı Eyüp Karadayı ve NTV’den Zafer Arapkirli de yer aldı.

Çağdaş saray temmuzda açılıyor

Görkemli ve lüks çalışmalarıyla tanınan iç mimar Eren Yorulmazer’in imzasını taşıyan Attaleia Shine Hotel, Antalya-Belek’te 11 Temmuz’da hizmete girecek. Yorulmazer, iç mimarisini 18 ayda tamamladığı oteli, Tuba Peksayar ile birlikte vereceği, İstanbul’un elitlerinin yanı sıra dünya jet-setinin de katılacağı üç gün sürecek davetle açacak. Yorulmazer’in ’çağdaş saray’ diye nitelediği otelde günümüzün modernizmiyle geçmişin nostaljisi bir arada sunuluyor. III. Napoleon dönemi ve Viktoryen tarzı tasarımların Osmanlı İmparatorluğu’nun görkemi ve 21. yüzyıl teknolojisi ile harmanlandığı otelde 300 oda bulunuyor. Her müşteriye de bir personel hizmet ediyor. 6 adet a la carte, bir gourmet ve bir adet ana restoranın bulunduğu otelin mobilyaları ünlü İtalyan markası Driade’ye yaptırıldı. Amerika’dan özel yapım duvar kağıtlarının getirtildiği ve Belçika’da özel üretilen halılar ile dekore edilen Attaleia Shine Hotel’in dört havuzundan 4 bin 500 m2 büyüklükte olanının bir bölümü beyaz altın kullanılarak hazırlandı.

Roma tatili bedava

Sheraton Çeşme, müşterilerine 1 Kasım-3 Mayıs 2009 tarihleri arasında Sheraton Roma’da 2 gece 3 gün tatil hediye ediyor. Ancak bu fırsattan sadece 23 Eylül’e kadar pazar günü giriş yapan ve en az 5 gecelik rezervasyon yaptıranlar yararlanabilecek. Otel, bu özel hediye için Alitalia ile de işbirliği yaptı. Roma’da konaklamanın yanı sıra Alitalia ile İstanbul-Roma gidiş dönüş uçak bileti de Sheraton Çeşme’nin hediyesi.
Yazarın Tüm Yazıları