Ayyıldız’ın veliahtına yeni sevgili

Ayyıldız mayolarının sahibi Levent Çebi’nin oğlu Emirhan Çebi hızlı çapkın çıktı.

Yaz başında eğitimini sürdürdüğü Boston’dan Bodrum’a tatile gelen Çebi’nin adı o günlerde Neslişah Alkoçlar’la anılıyordu. Tekrar Amerika’ya dönen ve Miami’de Ayyıldız’ın katolog çekimlerinde yer alan Gesica Gusi’yle bir hafta /images/100/0x0/55eb3c22f018fbb8f8b40961tatil yapan Çebi’nin adı bugünlerde Yasemen Çavuşoğlu ile anılıyor. Oğuz-Şule Çavuşoğlu’nun kızı Yasemen’in ilk flörtü ise Sergen Yalçın’dı. Emirhan Çebi ve Yasemen Çavuşoğlu’na geçtiğimiz akşam, Kuruçeşme’deki Mia Mensa Restoran’da rastladım. İki genç romantik dakikalar yaşıyordu.

Tatil sürüyor

Serra-Osman Merzeci çifti, Bodrum Türkbükü ve Göcek turundan sonra şimdi de Hırvatistan sahillerini geziyor. /images/100/0x0/55eb3c22f018fbb8f8b40963Burada Avrupalı dostlarıyla buluşan çift, önümüzdeki hafta tekrar Bodrum’da olacak. Serra Hanım’ın annesi Berna Tokar da, her yaz olduğu gibi Çeşme Sheraton’da tatilde. Berna Hanım’ın yanında kızı Esra Tokar ve torunu Melis Dural var.

Yağmur’un Hollandalısı

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal bir aydır Hollandalı bir gençle flört ediyor. Bu genç Boston’da okuyormuş. Melissa Eliyeşil’in okuldan arkadaşı olan gençle Yağmur’u da yine Eliyeşil tanıştırmış. Yağmur’un Hollandalı flörtü şimdilerde İstanbul’da. Geçtiğimiz gece Reina’da eğlenen Yağmur Ünal ve Hollandalı /images/100/0x0/55eb3c22f018fbb8f8b40965arkadaşı önümüzdeki günlerde Bodrum’a gideceklermiş.

Yeni yaşını kutladı

Eski milli futbolcu İlhan Mansız 31. yaş gününü geçtiğimiz gece Kalamış, Laila’nın içindeki Maggio restoranda kutladı. Mansız’ı bu mutlu gününde Pelin Ninemeki, Tümer’in eşi Cansu Metin, Candan Topdemir ve manken sevgilisi Özer Alçiçek yalnız bırakmadı.

Sezon bitmeden

Yaz sezonunun bitmesine iki hafta gibi bir zaman kaldı. Bodrum, Türkbükü’nün en keyifli zamanı derler şimdi. Kalabalık azalmış, sakin bir tatil tercih edenler için zaman tam zamanıdır. Melissa Mızkraklı da sevgilisi Umut Elçioğlu ile geçtiğimiz hafta sonu Türkbükü’ndeydi.

Bir günde iki kıyafet

Geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında gezerken, saat 13.00 civarı Dina Topbaş’a rastladım. Sıcaktan bunalmış bir görüntüsü vardı. Hızlı adımlarla yürüyordu. Bir iki tur attım. Bir şeyler yedim. Üç saat sonra Dina Topbaş’ı yeniden gördüm. Ancak kıyafeti tamamen farklıydı. Pazen kumaştan, rahat, askılı, kolsuz bir elbise giymişti. Ayakkabılarından bileziğine hatta yüzüğüne kadar değiştirmişti kendisini Dina Hanım. Bir tek güneş gözlüğüaynıydı. Belli ki sıcaktan bunalmış, eve gidip kıyafetini değiştirmiş, yeniden Nişantaşı sokaklarına atmıştı kendisini...

İki kardeş

Yasemin-Jefi Kamhi çiftinin kızları Melda ve Lara, Bodrum’un şu günlerde en gözde isimleri. Melda, Sinan Kosif’le evlendi geçtiğimiz aylarda. Lara Kamhi ise, altı aydır Volkan Büyükhanlı ile flört ediyor. Melda Kamhi, eşi Sinan Kosif’le Yalıkavak’taki evlerinde kalıyor. Lara Kamhi ise, Yalıkavak’ta anne-babasına ait müthiş malikanede yaz tatilini geçiriyor. Geçtiğimiz gün Türkbükü’ndeki Bianca Club’a giden kız kardeşler gönüllerince eğlendi.

TEKEL’in puro fabrikasını aldı

TEKEL’in "Ankara", "Topkapı" gibi puroların üretildiği fabrikası özelleşti ve Teka olarak bu fabrikayı Koray Elgun aldı. Akmerkez Tobacco Shop’un sahibi Elgun, "Che" adıyla yeni puro ürettiklerini ve Türkiye’deki tüm Tobacco Shop’larda, şarküteri ve benzincilerde puro ve puro aksesuvarlarını satışa sunduklarını söylüyor.

28. katta çekim

Garanti Bankası’nın eylül ayında İstinye’de açacağı sanat merkezinin tanıtımı için Okan Bayülgen, ünlülerin fotoğraflarını çekti. Bayülgen, Ritz Carlton Otel’in 28’inci katında gerçekleştirdiği çekimlerde şimdiye kadar şair-oyuncu Eylül Deniz ve Berrak Tüzünataç’ın fotoğraflarını çekti. Sırada ise atlet Elvan Abeylegesse ve eski sevgilisi Deniz Akkaya var.

Cahide-Sayfiye’de Paris rüzgarı

Cahide-Sayfiye’de bu hafta sonu bir sürpriz var. Paris’in ünlü gece klüplerinden başarılı gösterilerini sürdüren Vanine ve Stenia ile 24 ve 25 Ağustos akşamları için çok değişik ve eğlenceli bir program hazırladı İzzet Çapa. Şimdiden yerinizi ayırtın derim.

Sadece arkadaşım

Geçtiğimiz haftalarda Bülent Verdi ve Işıl Sarraf’ın flört ettiklerine ve birlikte Mikanos’a gittiklerine dair söylentiler çok konuşulmaya başlanmıştı. Bu söylentiler üzerine Bülent Verdi aradı. Işıl Hanım’la sadece arkadaş olduklarını, birlikte Mikanos’a gitmediklerini söyledi. Bülent Bey, oğlunun annesi Mine Narin ve oğullarıyla birlikte tatil yaptıklarını da belirtti.

İstanbul’dan Dom Perignon getirtti

İsmail Boyner ve 1 Eylül’de Zeynep Dereli’yle evlenecek olan Fethi Pekin’in, geçtiğimiz haftayı Çeşme Sheraton Otel’de geçirdiği ve iki gencin yanında yabancı uyruklu kadınların olduğu gazetelere yansımıştı. Boyner şimdilerde Bodrum Türkbükü’nde tatiline devam ediyor. Boyner, Türkbükü’ne gelmeden önce Ship a Hoy Bar’ın ortağı Cemal Yarar’ı telefonla arıyor ve akşam yemeği için Dom Perignon’un Vintage 98’inden iki şişe istiyor. İstediği şampanyanın Bodrum’da satılmadığı yanıtını alan Boyner, İstanbul’dan bir arkadaşını arayarak ilk uçağa şampanyayı yetiştirmesini istiyor. Ve Boyner, o akşamki yemekte Dom Perignon’un Vintage 98’ini içiyor.
Yazarın Tüm Yazıları