Ayrılık yok

İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Sinan Dereli, Bilgün Sazak’tan boşandıktan sonra Bettina Machler ile sürpriz bir ilişkiye başlamıştı.

Haberin Devamı

Bir yıldır birlikte olan ikili, geçen hafta ayrıldıkları dedikodularıyla gündeme geldi. Sinan Dereli, yılbaşı gecesi aralarında Osman Çarmıklı’nın da olduğu erkek arkadaşlarıyla Nişantaşı’ndaki Biber’de görüntülenince, sevgililerin ayrıldıkları yazılıp çizilmişti. Öğrendiğime göre, Dereli ile Machler’in ilişkisi ilk günkü heyecanıyla devam ediyormuş. Çok iyi anlaşan ve birlikte yaşayan çift, kulağıma gelenlere göre evlilik hazırlıkları yapmaya başlamış.

Hızlı çift

Organize ettiği ‘Ala Şeyla’ adlı partilerle adından söz ettiren Şeyla Ovadya, 6 Aralık 2012’de Hakan Karadeniz’le Milano’da sürpriz bir evlilik yapmıştı. Flört ettikleri sırada gezmedik yer bırakmayan ve birbirleri için “Ruh ikizimizi bulduk” diyen çifti bebek heyecanı sardı. Önce bebek sonra nikah modasına uyan ve beş aylık hamile olan Şeyla Ovadya, erkek çocuk bekliyor.

Haberin Devamı

Damien Hirst İstanbul’da

Maya Portakal’ın ev sahipliğini üstleneceği ‘Damien Hirst-Spin Paintings’ adlı serginin küratörlüğünü Levent Çalıkoğlu yapıyor.

Çağdaş sanatın temsilcilerinden ünlü sanatçı Damien Hirst’ün eserleri Türk sanatseverlerle buluşuyor. Raffi Portakal’ın sahibi olduğu Portakal Sanat ve Kültür Evi’nde açılışı bugün yapılacak olan sergide, sanatçının 31 eseri sanatseverlerle buluşacak.

Bebek’in yenisi

Oyuncu Yunus Güner, Cihangir’deki Smyrna’daki ortaklığından ayrıldıktan sonra Bebek’te ‘40’ adını verdiği bir mekân açmıştı. Yunus Güner gibi oyuncu olan şair Eylül Deniz, 40’a ortak oldu. Lezzetlerinin yanı sıra dekorasyonuyla da dikkat çeken Cafe-Bar 40, şimdiden Bebek’in en gözde adreslerinden oldu.

Milyoner eğlencesi

Uluslararası birçok müzik organizasyonunda gösterdiği performansla adından söz ettiren Amerikalı sanatçı Dana Leese, bu akşam Levent’teki Edition Otel’in altında hizmet veren Billionaire Club’da performans sergileyecek.

Sağlıklı gülüşler

Ağız ve diş sağlığı konusunda hizmet veren Universal Dent Clinics’in Nişantaşı’ndaki merkezi geçtiğimiz günlerde açıldı. Dr. Serdar Gözler’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Güliz Onursal, Yasemin Kamhi, Berna Akar’ın da aralarında olduğu ünlü isimler katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları