Avşa ve eski kız arkadaşım

RUMUZ: SEMAAvşa yakınlarında eskiden gittiğimiz yazlık yerde buldum kendimi.

Haberin Devamı

Orada küçük moteller vardı. Motellerden birinde buzdolabının içinde mangal yaptık. Arkadaşlarıma nedenini sorduğumda “Etler daha lezzetli oluyor, ateş de daha iyi yanıyor” dediler. Sonra başka bir yere, yine Silivri yakınlarında, eskiden görüştüğüm bir kızın evine gittim arkadaşlarımla. Birisi bize kapıyı açtı. Girdik salonda oturmaya başladık. Kız arkadaşımın odasının kapısının açık olduğunu gördüm ama içerisi gözükmüyordu.
“İçeride mi acaba?” derken birden kapısı kapandı. Odasına yakın olmadığım halde, birden onu odasında gördüm oradaydı ama “Ben bu adamla görüşemem” diyordu. Daha sonra sanki birisi onu ikna etti ve bizim yanımıza geldi. Biraz konuştuk, tartıştık ama detaylarını hatırlamıyorum. Sonra uyandım.

YORUM: Rüyada görülen motel, yenilik ya da dinlenme ihtiyacını veya rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu gelip geçici bir durumu gösterir. Sizin rüyanızın genelinde Avşa civarında ve arkadaşlarınızla birlikte eğlendiğiniz göz önüne alındığında, rüyanızı Avşa’da veya başka bir tatil beldesinde bulunduğunuz süre içerisinde veya hemen döndükten sonra gördüğünüzü söyleyebilirim.
Buzdolabında yakılan mangal, soğuk bir atmosferde bulunan veya bulunması umulan sıcak bir ortamı sembolize etmiş. Evine gittiğiniz kız arkadaşınızın odasının kapısının açık olup, sonradan kapanması ama ardından yoğun iknalar sonucu yanınıza gelmesi ise, bu kızla aranızda netleştirilemeyen duygu alışverişlerine dikkat çekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları