Ateş var ama duman yok

Zeynep Okul, Can Ateş’le aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi: “Can’la sadece arkadaşız. Üstelik onu üç yıldır görmüyorum.”

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem rolüyle ünlenen Meryem Uzerli’nin, Can Ateş’ten bebek beklediğini Ayşe Arman’ın röportajından öğrendik. Aynı röportajda, Ateş’in 3,5 aylık hamile olan Uzerli’ye “bebeği aldır” deyince ilişkilerinin bittiği de yazıyordu.
Geçen hafta en çok bu röportaj konuşuldu. Hâl böyle olunca Ateş’e de hemen bir sevgili bulundu!
Yıllar önce Murat Cevahir’le flört eden ve iki yıl önce de Batu Aksoy’la evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Okul, Can Ateş-Meryem Uzerli ayrılığının sebebi olarak gösterildi.
Zeynep Okul, haberler üzerine beni aradı. Ateş’le arkadaş olduklarını, onu üç yıldır görmediğini ve son haberler üzerine sadece telefonda konuştuklarını söyledi.
Ben “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” diye ısrar edince de, “Ateş var ama duman yok! Bu dedikoduları kim uyduruyor anlamış değilim” diyerek aşk haberlerini kesin bir dille yalanladı.

Haberin Devamı

Bebek saygıyı hak ediyor

Meryem Uzerli’nin açıklamalarına ne yanıt vereceği merak edilen Can Ateş, yalnızca “Ben bu konudaki suskunluğumu korumaya devam edeceğim. Dünyaya gelecek bebeğin bu saygıyı hak ettiğini düşünüyorum. Zaman her şeyi gösterecektir” demekle yetindi.

Babasının oğlu

Modacı Zeynep Tunuslu, rahmetli Uzay Heparı’dan olan oğlu Kanat Heparı ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Babası gibi müzikle değil annesi gibi modayla ilgilenen ve modellik yapan Heparı, Uzay Heparı’ya olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Şefin masasındaki lezzetler

Londra, Paris, New York, Kopenhag ve Tokyo gibi dünyanın birçok şehrinde farklı konseptlerde 30’un üzerinde restoran işleten D&D London, Londra’daki Duke Restaurant’ın İstanbul şubesini Trump Towers’ta açmıştı. Borsa, Masa ve X Restaurant gibi ünlü işletmelerin sahibi Rasim Özkanca ve Mehmet Ali Yalçındağ ortaklığında hizmete giren Duke İstanbul, lezzet tutkunları için özel bir mönü hazırladı. Mönüye Londra’nın en ünlü restoranlarından City Coq d’Argent’ın uzman şefi Mickael Weiss imza attı.

Bodrum’da nişan İstanbul’da düğün

Varsan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Enis Pekuysal, Nelida Tekstil’in sahibi Nergis Mutlu’yla Bodrum Casa Dell’Arte Otel’de nişanlandı. Aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan çift, Yunan adalarını kapsayan bir tatile çıktı. Çift, 29 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda evlenecek.

Çifte kutlama

Haberin Devamı

Levent’teki PartyKids’in sahibi Sitare Akdilek, önceki gün çifte kutlama yaptı. İş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin doğum günü partilerini organize eden Akdilek, bu kez eşi Murat Akdilek için kutlama düzenledi. Kızı Nazlı da babasıyla aynı gün doğduğu için çifte kutlama yapan Sitare Akdilek’in mutluluğu ikiye katlandı.

Devir hesap devri

Önceki gün Bayrampaşa’daki Ikea’da Türkiye’nin en zengin aileleri arasında yer alan Çiftçiler’in kızları Figen Çiftçi’yi gördüm. Çiftçi, indirimli ürünleri inceleyip bol bol alışveriş yaptı. Ne demişler; devir hesap devri!

Yazarın Tüm Yazıları