Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Ağustos 2023: İnternet alışverişlerinde güvenliğe özen gösterin

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Ağustos 2023: İnternet alışverişlerinde güvenliğe özen gösterin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:44

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, danışmanlıklar ve evlilik bu dolunayın ana gündemi. Bu konularda bir süredir uğraştığınız işleri tamamlayabilirsiniz. Örneğin, beklediğiniz bir imza, halletmeye çalıştığınız bir mesele varsa bu dönem sonuçlandırabilirsiniz. Jüpiter’in sert açısıyla iş konusunda zaman zaman abartılı tepkiler verebilirsiniz. Bu dönem sorunları çok fazla büyütmemeye bakın. İş konusunda önünüze bazı fırsatlar çıkabilir ama siz bunu önemsemeyebilirsiniz. Bu dönem ortaklaşa projelere girmek ekstra stres yaratabilir.

16 Ağustos civarında daha çok kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz.

16 Ağustos’ta, 23 derece Aslan burcunda bir yeniay var. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir açısı olacak. Bedeniniz, hayattan beklentiniz, yetenekleriniz, dış görünümünüz, kişisel istekleriniz üzerinde etkili olacak. İsteklerinizin peşinden gitmek, biraz özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu dönem daha çok kendinize odaklanmak, bakım yapmak isteyebilirsiniz. Öte yandan Uranüs etkisiyle tahammülünüz az, tepkileriniz sert ve isyankâr olabilir. Özellikle mesleki konularda… Tepkilerinizi yönetemezseniz iş istifa etmeye kadar gidebilir, dikkatli olun. Ve bu dönem elektrik yükünüz fazla olabilir, nereye dokunsanız statik elektrik çarpabilir, topraklanmayı ihmal etmeyin. İşyerinde teknolojik sorunlara hazırlıklı olun

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Ağustos 2023: İnternet alışverişlerinde güvenliğe özen gösterin
23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri harekette olacak. Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. İnternet alışverişlerinde güvenlik meselesine çok dikkat edin. Ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Maddi konularda anlaşmalar yapmak için uygun olmayabilir.

Haberin Devamı

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu, biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde hem her şeye bir çekidüzen vermek hem sorumluluk almak gerekir hem de bir kısıtlanma durumu vardır.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Ağustos 2023: İnternet alışverişlerinde güvenliğe özen gösterin

Maddi konular, krediler, burslar, miras işleri, sponsorluklar ve eşinizin/ortağınızın finansal konuları gündeminizde. Sorumluluklarınız artabilir, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz veya borçlarınızı düzene sokmak gerekebilir. Nafaka, prim, burs gibi konularda bazı gecikmeler ortaya çıkabilir.

BAKMADAN GEÇME!