Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Mayıs 2023: Kendi iÅŸinizi kurabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Mayıs 2023: Kendi işinizi kurabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:36

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması var. Bu tutulmaya Merkür’ün sert bir açısı, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Haberin Devamı

Aile ve gayrimenkullerle ilgili birtakım krizleri yönetmeniz; ev almak, taşınmak, tamirat, bakım gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Gerilemekte olan Merkür’ün sert etkisiyle özellikle kariyerinizle ilgili konularda bilgi-iletişim aksamaları söz konusu olabilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Mayıs 2023: Kendi işinizi kurabilirsiniz
İş değiştirmek veya iş kurmak açısından çok doğru bir zaman değil. Mesleki konularda dikkatli harcamalar ya da hesaplamalar yapmalısınız. Mars’ın etkisiyle bu dönem gizli destekler alabilirsiniz. Belki yalnız takılmak isteyeceksiniz ama bu dönem psikolojik olarak destek almak için uygun bir dönem olabilir.

Trafikte dikkatli olmanızda, aracınızın bakım-kontrolünü yaptırmanızda yarar var.

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, ÅŸans ve talih gezegeni Jüpiter BoÄŸa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. 10’uncu evinize giriÅŸ yapan Jüpiter, kariyerinizi ilgilendiren konularda size türlü ÅŸans, destek ve olanaklar sunmaya baÅŸlayacak: Ä°ÅŸinizle ilgili büyüme, daha kalabalık kesimler tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliÅŸ... BirçoÄŸunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız. Kendi iÅŸinizi kurmak, iÅŸlerinizi büyütmek için harika bir dönem. Birçok ÅŸey çok da fazla çaba sarf etmeden, kendiliÄŸinden geliÅŸebilir. Yaptığınız iÅŸle ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. Ä°ÅŸle ilgili bol bol seyahat edeceksiniz; bu seyahatlerin bir kısmı yurtdışına olabilir. Ä°ÅŸ hayatınızdan elde ettiÄŸiniz gelirler artıyor. Bazılarınız bu dönem evlenebilir de...Â

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Mayıs 2023: Kendi işinizi kurabilirsiniz

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla iş ve mesleki konular, yeni projeler, yeni heyecanlar gündemde... Özellikle finansal açıdan sizi tatmin edecek iş fırsatları karşınıza çıkabilir. 21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar artabilir, sürpriz harcamalar ortaya çıkabilir. İşte çok daha hırslı, meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir. Şartları ve koşulları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlikler, mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Trafikte dikkatli olmanızda, aracınızın bakım-kontrolünü yaptırmanızda da yarar var.

BAKMADAN GEÇME!