Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Haziran 2023: Bu dolunay aşk getirebilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Haziran 2023: Bu dolunay aşk getirebilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:40

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda bir dolunay var. Eğer yalnızsanız, bu dolunay hayatınıza aşk getirebilir.

Haberin Devamı

Belki de biraz çapkınlık yapabilirsiniz. Yatırımlar, hobiler, finansal konular, ödemeler, krediler, borçlar, vergi ve bankacılık işlerine odaklanabilirsiniz. Yatırım planlarınız olabilir ama dikkatli olun ve her zaman işin uzmanından destek alın.

Bu yeniay zamanı sosyal hayatınız canlanacak.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir açısı olacak. Bu yeniay zamanı yeni arkadaşları hayatınıza katabileceğiniz gibi sivil toplum örgütleriyle ilgili alanlarda yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Her şekilde sizi çok daha sosyal olacağınız bir yeniay süreci bekliyor.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Haziran 2023: Bu dolunay aşk getirebilir

Yalnız Neptün’ün etkisiyle borçlar, krediler, vergiler, ödemeler ve sağlık konularında birtakım belirsizlikler ve kafa karıştırıcı etkilerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden yatırım, kredi çekmek gibi niyetleriniz varsa araştırmalarınızı çok iyi yapın, ihtiyaçlarınızı dikkatli belirleyin. Ödemelerinizde karışıklıklar, gecikmeler olabilir. Ya da nereden geldiği belli olmayan bir vergi borcu çıkabilir karşınıza. Sağlık açısındansa özellikle zehirlenmelere ve bağışıklık sistemine dikkat edin.

BAKMADAN GEÇME!