Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Ekim 2023: Veriler kaybolabilir, yedekleyin

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Ekim 2023: Veriler kaybolabilir, yedekleyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:52

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulmasına Oğlak burcundan Plüton’un sert bir açısı olacak.

Haberin Devamı

Yeni anlaşmalar, projeler, dijital, eğitim, reklam gibi işler gündeme gelebilir. Eğitim, ticaret ve internetle ilgili meselelerde iyi düşünerek karar alın. İşin içinde Merkür olduğundan, hesapta olmayan ama size keyif verecek bir seyahat ya da projeler gündeme gelebilir. Plüton’un etkisiyle iş ortamınızda iletişim dilinize dikkat edin. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak bir fikirde buluşmak kolay olmayabilir. Ayrıca iş yerinizdeki elektronik aletler arızalanabilir, veriler kaybolabilir; yedeklemeyi unutmayın.

Plüton’un sert açısı nedeniyle iş ortamınızda iletişim dilinize dikkat etmelisiniz.

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Mesleki konular ve kariyeriniz etki altında...

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Ekim 2023: Veriler kaybolabilir, yedekleyin
Öte yandan bu dönem evle iş arasında sıkışabilir ve stres yapabilirsiniz. Hem iş hem de evde harcamalar artabilir, abartılı tepkiler vermeyin. Bu iki alanda öfkenizi, dürtülerinizi kontrol etmeye çalışın. Bu alanda büyük bir inatla karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda yatırım yapmak veya büyük riskler almak için uygun olmayabilir.

BAKMADAN GEÇME!