Yine ve yeni bir dolunay etkisi

22 Kasım’da Günşe Yay burcuna girerken, Koç, Kova ve Akrepler parti modunda olacak. Yengeç, Terazi ve İkizler ise kendilerini işe adayacak.

Haberin Devamı

KOÇ
Hareket planı
Bu hafta, harekete geçmeye hazırsınız. Güneş 22 Kasım’da Yay burcuna girerken sizi de yıl sonu kutlamalarına hazırlamaya başlayacak.

BOĞA
Para, para, para
19 Kasım’da Mars ve Jüpiter sizi para harcamaya teşvik edecek. 23 Kasım’daki dolunay maaş artışı, kredi onayı ya da borç para alacağınızı işaret ediyor.

İKİZLER
Planları gözden geçirin
19 Kasım’da işyerinde çok şeyi aynı anda yapmaya çalışıp bitkin düşmeyin. Merkür hâlâ geriliyor; bu gecikmelere ve yanlış anlamalara yol açabilir.

YENGEÇ
Fazla mesai
Yoğun bir hafta geçireceksiniz. Mars 19 Kasım’da Jüpiter’le uyum içinde olacağından sizi fazla mesai yapmaya teşvik edebilir.

ASLAN
Acele karar vermeyin
Bekârsanız, 19 Kasım’da Mars Jüpiter’e karşı gelirken dikkatli olmanız gerekecek. Harekete geçmek için acele ederseniz yanlış kararlar verebilirsiniz.

BAŞAK
Kendinizi aşacaksınız
Bu hafta odağınızda ev ve aileyle ilgili konular olacak. Ayrıca sosyalleşeceksiniz. Jüpiter bu hafta çok aktif olacağından unutulmaz bir davet verebilirsiniz.

TERAZİ
Gözler üzerinizde
 Burcunuzda bulunan Venüs sosyal aktivitelerde gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak.

AKREP
Kutlama modu
Bu hafta hayatın tadını çıkaracaksınız. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna girerken sosyalleşme ve kutlama modunda olacaksınız.

YAY
Mutlu haberler
23 Kasım’da gerçekleşecek dolunayda nişanlanabilir ya da bir iş ortaklığı kurabilirsiniz. Ancak Merkür 6 Aralık’a kadar gerileyeceğinden, bu konuda açıklama yapmayın..

OĞLAK
Kendinize odaklanın
Bu hafta kişisel meselelere odaklanacaksınız. 22 Kasım’da ailenizi ziyaret edebilir ya da sakin zamanlar geçirebileceğiniz bir yere gidebilirsiniz.

KOVA
Sosyalleşin
Romantizm ve eğlence dolu bir hafta geçireceksiniz. Gerileyen Merkür bağlantınızın koptuğu eski arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak.

BALIK
Muhteşem bir hafta
2018’de kariyeriniz açısından en önemli haftada olacaksınız. İş ve eğlenceyi birleştirebileceğiniz bir seyahate davet edilebilirsiniz.

Haberin Devamı

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları