Dolunaya dikkat

Bu haftayı astrolojik bakımdan şekillendiren, 29 Mayıs’taki dolunay olacak. Kimi ruh ikizini bulacak, kimi evini taşıyacak, kimi önemli iş ortaklıkları kuracak. Herkes şanslı, kaybeden yok...

Haberin Devamı

Fırsatlar kapıda (KOÇ)

Aşk ve kariyer açısından harika fırsatlar yakalayacağınız bir hafta. Bugün bir terfi, önemli bir mali destek alabilirsiniz. 29 Mayıs’ta medyada görünme fırsatı yakalayacaksınız. 1 Haziran, yeni bağlantılar kurmak için ideal.

Para geliyor (BOĞA)

Bugün eğitim, tıp ya da maneviyat alanında karizmatik bir liderle bağlantı kurabilirsiniz. 29 Mayıs’ta elinize önemli miktarda bir para geçebilir. 1 Haziran’da iş konusunda pazarlık gücünüz yüksek. 1-2 Haziran, romantik geçecek.

Dolunayda nişan (İKİZLER)

Bu haftanın öne çıkan konuları ortaklıklar ve kâr. Prestijli bir müşteri kazanabilirsiniz. Dolunayda nişanlanmanızı veya yeni bir iş ortaklığını kutluyor olabilirsiniz. 1 Haziran, önemli bir toplantıya girmek ya da sunum yapmak için ideal.

Haberin Devamı

Ruh ikiziniz yolda (YENGEÇ)

Bu hafta popülerlik yarışmasını kazanabilirsiniz. Bekârsanız, ruh ikizinizi bulabilir ya da yaratıcılık gerektiren bir alanda güçlü bir iş ortaklığı yapabilirsiniz. 1 Haziran’da romantik açıdan harika bir gün geçireceksiniz.

Sosyal hareketler (ASLAN)

Sosyal hayatınız hareketlenecek. 1 Haziran’da katılacağınız etkinlik veya fuarlarda yeni kişilerle tanışacak, iş bağlantıları kuracaksınız. Hafta sonunda zor durumda olan bir akrabanıza yardım etmeniz gerekebilir.

Önemli bir konuşma (BAŞAK)

Medya veya iletişimle ilgili bir alanda çalışıyorsanız, başarı basamaklarında yukarı çıkma şansını yakalayabilirsiniz. 29 Mayıs’ta ev alıyor, satıyor ya da
taşınıyor olabilirsiniz. 1 Haziran, önemli konuşmalar yapmak için ideal.

Dikkat çekiyorsunuz (TERAZİ)

Yazıyla ilgili bir projenizi bitirebilir, seyahat edebilir veya aldığınız bir dersten mezun olabilirsiniz. 1 Haziran’da önemli konumdaki birisinin dikkatini çekeceksiniz. 2 Haziran’da imajınızı yenilemek için yeni kıyafetler alabilirsiniz.

İş ve aşk hareketli (AKREP)

Bu hafta gelirinizde bir artış bekleyebilirsiniz. 1 Haziran’da potansiyel yatırımcılarla buluşmak için ideal. Hafta sonu aşk hayatınız hareketlenecek. 2 Haziran’da kalbinizi çalacak birisiyle tanışabilirsiniz.

Haberin Devamı

Spot ışıkları üzerinizde (YAY)

29 Mayıs’ta çok istediğiniz bir şey olgunluğa erecek. 1 Haziran yazı yazmak ve seyahat için ideal. Yanınızda hoş vakit geçireceğiniz birisi olacak. 2 Haziran’da kalbinizi nasıl hoplatacağını iyi bilen biriyle yemek yiyebilirsiniz.

Dinlenme zamanı (OĞLAK)

Bu hafta dinleme planları yapın. 29 Mayıs’ta deniz kıyısında bir yere gidebilirsiniz. Gidemiyorsanız evinizde tatil yapın. Aşk, yakınlık ve romantizm dolu bir hafta sonu geçireceksiniz.

Romantizm ve eğlence (KOVA)

29 Mayıs’ta bir davet verebilir, arkadaşlarınızı ziyarete gidebilir ya da yeni bir restoranı deneyebilirsiniz. Güneş romantizm ve eğlence getirecek. 1-2 Haziran’da, yaptığınız başarılı işin karşılığını para ve takdir olarak alacaksınız.

Haberin Devamı

Muhteşem hafta (BALIK)

Yaptığınız işten dolayı ödül veya prestijli bir projeye başlama onayı alabilirsiniz. 1-2 Haziran’da romantizm, çocuklar ve yaratıcılık evinizde harika bir olay gerçekleşecek. Hayatınızın aşkını bulabilir, çocuk sahibi olabilirsiniz.

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları