Yol kenarı mı çöplük mü

OKURUMUZ Emekli İtfaiye Çavuşu Sn. Mustafa Günhen:

Haberin Devamı

Yol kenarı mı çöplük mü

“Büyükşehir Belediyesi Osmangazi İlçesi hudutlarında bulunan Bağlarbaşı Mahallesi Hamitler Kutlukbey Caddesi (Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile birleşen cadde) üzerindeki açık hava çöplüğünde 15 Eylül 2018 saat 19:30’da yine yangın çıktı. Kirliliğe göz yumulduğu müddetçe; daha çokça ‘Yangın Olur Biz Yangına Gideriz’ şarkısını söyleriz!” diyor.

ÇUKURU VATANDAŞ DOLDURMUŞ AMA...

Yol kenarı mı çöplük mü

EMEKLİ Makine Mühendisi Sn. Can Türkoğlu: “Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi üzerindeki (Özdilek AVM karşısı) yaya geçidi önündeki çukuru vatandaş doldurmuş; ama becerememiş! Ne beceriksizmişiz (!)” diyor.

HAYIRLI OLSUN!

Haberin Devamı

Yol kenarı mı çöplük mü

ADININ açıklanmasını istemeyen esnaf okurumuz: “Osmangazi İlçesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki (Sülüki Cami önü) şadırvanın zemin mermerleri yeni döşenmişti. Mermerde kırılmalar başladı. Hayırlı olsun!” diyor.

BURAYI KAPATIN

Yol kenarı mı çöplük mü

ADININ açıklanmasını istemeyen bir okurumuz şikayetini şöyle dile getiriyor: “Bir çukur düşünün. Düşünün ki, bu çukur hem kaldırım üzerinde olsun, hem yanı başında çocuk eğlence alanı ve dinlenme parkı bulunsun. Diyeceğim o ki o çukuru derhal kapatın! Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi Demetevler Parkı yanı.”

Yazarın Tüm Yazıları