Merkür Güneş’in Kalbinde! Yarını bugünle aydınlatın!

Haftanın son iş gününden günaydın diliyorum.

Haberin Devamı

Bugün Ay kova burcunda hareket ediyor. Gün genelinde özgürlükçü yönümüzü daha fazla hissedeceğimizi söyleyebiliriz. Aynı zamanda gökyüzünde Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Eski kadim astrologlar eski kitaplarda bu zamanlarda iyi haberlerin geldiğini ve her şeyin yavaş yavaş yoluna girmek adına düzeldiğini gösteren olayların ortaya çıktığını söylerler. Bizimde uzun yıllarca yaptığımız tespitlerde bu gökyüzü transitlerinde mutlaka şansınızı yakalamalı ve önemli girişimlere yaşamınızda yer vermeniz gerektiğini görmelisiniz.

Bunun için kendi şansınızı yaratmanız gerektiğini hissedeceksiniz. Harekete geçmek bugün diğer günlere göre daha kolay olabilir. Uzun zamandır alamadığınız bir haber varsa arayın, sorun. Başlayamadığınız bir iş varsa başlayın. Zihninizi berrak, niyetinizi temiz tutun bu süreçte.

Haberin Devamı

Genç insanlar sizin bakış açınızı değiştirebilir ve size yeni bir vizyon katabilir. Fikirler, planlar ve kararlar kendi pozitif akıl çerçeveniz tarafından verilecektir. Parasal konularda temkinli olmalıyız. Önemli görüşmeleri ve planlarınızı gündeme getirmeniz adına oldukça destekleyici olabilir. Ani gelişen bazı haberlere şaşkın olduğunuz için ne karar vereceğinizi bilemeyebilirsiniz. Güveniniz yüksek ve buna göre kararlar veriyor olmanız yeterli olacaktır. Eğer bir mücadele alanındaysanız ya da ileriye doğru gitmek için ekstra enerjiye ihtiyaç duyuyorsanız başkalarının iş birliğine girmeyi unutmayın.

Gelelim günün Tavsiyeli hikayesine;

Mozart’ın yaşadığı günlerde, besteci olma hayaliyle yaşayan bir genç varmış.
Arkadaşları gence;
“Git, Mozart’la konuş. O sana tavsiyede bulunur” demişler.
Genç, bir yolunu bulmuş ve Mozart’la tanışmayı başarmış.
Konuşmaya başlamışlar;
-Ben senfoni bestelemek üzere büyük bir hayale sahibim.
Nereden başlamamı önerirsiniz?
-Sana biraz daha yaşlanana kadar beklemeni tavsiye ederim.
Bu arada da hayallerini daha kolay başlanabilecek konulara yöneltmeni öneririm.
-Ancak Sayın Mozart, siz ilk senfoninizi bestelediğinizde benden bile daha gençtiniz.
-Ben kimseden tavsiye istemeden başladım!

Haberin Devamı

Dememiz o ki; Kimden tavsiye almanız gerektiğini iyi bilmelisiniz. Her şeyden önce kendi aklınıza güvenmeyi ihmal etmeyin. Hedeflerinize ulaşmak istediğiniz yolda sizin hayallerinizi çalanlar elbet ki olacak. Siz sadece inandığınız şeyin peşinden gidin… 

2018 Yılındaki Güneş-Merkür Kavuşum Tarihleri
17 Şubat 2018
1 Nisan 2018
5 Haziran 2018
8 Ağustos 2018
20 Eylül 2018
27 Kasım 2018

Bu tarihlerde not alın planlayın ve geçmiş kavuşumlarda neler yapmışsınız bir hatırlayın bakalım. Bizde Güneş-Merkür kavuşumunu kaçırmadık ve hemen değerlendirdik. Sizlerle buluşma ayarladık. Yarın 13:00’da Hürriyet Gazetesi Bağcılar binamızda Astroloji Söyleşimiz var. Okuyucu buluşması yapıyorum ve kahve içip haritalarımızdan konuşuyoruz. Arzu eder yolunuz düşerse beklerim. Detaylı iletişim ve katılmak için @astromatik instagram hesabını ve @mahmurecom hesabını takip ederek, detayları öğrenerek gelebilirsiniz.

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları