Ali Sami Yen’de atılan son gol

Ali Sami Yen Stadı’nın da içinde bulunduğu arazi TOKİ tarafından satışa çıkarılmış, Galatasaray bu stattaki son maçında Beypazarı Şekerspor ile karşılaşmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın rakibini 3-1 yendiği maçta son golü, 90’ıncı dakikada Kazım Kazım atmış ve tarihe geçmişti. Ancak Ali Sami Yen Stadı’ndaki son golü aslında Kazım değil, eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın yeğeni Siret Derman atmış! Arazi ihalesini alan Aşçıoğlu’nun çocukları Cenk ve İrfan Aşçıoğlu, stadın çimleri ve kaleleri sökülmeden önce arkadaşlarıyla çift kale maç yapmışlar. Cavit Kavak’ın yeğeni Ateş Kavak’ın da oynadığı maç, Siret Derman’ın attığı golle sona ermiş...

Mutluluğu Paylaş!

Bir Dilek Tut Derneği ile Algida’nın işbirliğinde düzenlenen “Mutluluğu Paylaş” kampanyasıyla hastalıkla mücadele eden çocukların dilekleri gerçeğe dönüşecek. Algida’nın 11 ilde düzenleyeceği etkinliklere, Arda Turan ve sevgilisi Sinem Kobal ile Keremcem ve Manga da katılacak. Proje kapsamında ‘Mutluluk Makinesi’nin çektiği fotoğrafların da kullanılacağı bir ‘Mutluluk Kitabı’ hazırlanacak ve bu kitabın satışından elde edilecek gelir, hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerinin  gerçekleşmesi için kullanılacak.

Haberin Devamı

Paris’ten sonra İstanbul’da

İşkadını ve moda tasarımcısı Günsel Ülkü, “Pure Love” (Saf Aşk) isimli yeni koleksiyonunu Paris Moda Haftası’ndan sonra İstanbul’da moda tutkunlarının beğenisine sundu. Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen defileyle tanıtılan koleksiyon, City’s ve Kanyon’daki Class Roberto Cavalli mağazalarında satışa sunuldu.

Arena’ya ödül

Her yıl 15-22 Nisan günleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında dağıtılan İzmir Turizm Ödülleri, bu yıl üçüncü kez sahiplerini buldu. İzmir Arena, yeme, içme ve eğlence tesisi dalında ödüle layık görüldü. Atilla Alkan, ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın elinden aldı.

Romantik SPOR

Kızı Nilüfer’in babası Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah ve onun ilk eşi Esra Birgen’le yaşadığı miras kavgasıyla gündeme gelen Manolya Onur’a geçtiğimiz gün Bebek’te rastladım. Güneşli havayı fırsat bilen Onur, genç sevgilisi Can Bozok’la yürüyüşe çıkmıştı. Eşofmanlarını giyen sevgililer, Bebek sokaklarında el ele spor yaptı.

Haberin Devamı

Eda’nın hayranları

İşadamı Nurettin Hasman’la yaşadığı aşkla adını duyuran ve sıra dışı kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çeken Eda Taşpınar, önceleri yalnızca moda ve sosyete dergilerinde boy gösteriyordu. “Yok Böyle Dans” yarışmasına katıldığında tüm Türkiye’nin tanıdığı bir sima haline geldi. Türkiye sınırlarını da aşıp Warner Bros ile “Tweety by Eda Taşpınar” markası için anlaşma yapan, ardından Denizbank ve Worldcard reklamlarıyla televizyon ekranlarına konuk olan Eda Hanım, şimdilerde ilgiden yolda yürüyemez hale geldi. Taşpınar, artık hayranlarına da poz vermeye başladı...

Nü fotoğraflarıyla Avrupa’da

Fotoğraf sanatçısı Koray Erkaya, siyah-beyaz nü fotoğraflardan oluşan “Don’t Tell Mamma” adlı sergisi İstanbul’un ardından Paris’teki Kiron Galerisi’nde sergilenmişti. Sergi 7-15 Mayıs günleri arasında Fransa’nın Arles şehrinde düzenlenecek 11. Avrupa Nü Fotoğraf Festivali’ne davet edildi. Erkaya’nın fotoğrafları, Republique Meydanı’ndaki Palais de L’Archeveche’de sergilenecek. Ünlü fotoğrafçı, festivalde “Siyah beyaz nü fotoğrafta ışık ve gölgeler” konulu bir de seminer verecek.

Haberin Devamı

AJANDA

Kız Kafası

Tomtom Fun Aid’de bulunan Alt.Caz, sıra dışı caz müzik projelerine ve akustik performanslara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Alt.Caz bugün ilk albümü “Kız Kafası” ile Çiğdem Erken’i ağırlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları