GeriAlışveriş Modada Home Store Devri!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Modada Home Store Devri!

Modada Home Store Devri!

Marjinal süslemeleriyle dikkat çekiyor...

Bu sezon ‘’değişim başladı’’ sloganıyla ürünlerini takipçileriyle buluşturan Home Store, aksesuarlarıyla da moda tutkunlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Modanın gerisinde kalmak istemeyen şehirli kadın imajını güçlendirmeye devam eden Home Store, kadınının ayakkabı, çanta ve bileklikleri son derece marjinal ve iddialı. İddialı renklerle pastel tonların iç içe geçtiği koleksiyonda deri, süet ve ruganın beraber kullanımı göze çarpıyor. Ayakkabılarda rahatlık ve şıklığın simgesi dolgu topuklar; petrol mavisi, somon gibi cesur renklere sahip. İnce topuklardan vazgeçemeyenler ise, Home Store’un kırmızı tabanlı siyah deri ayakkabılarının seksi büyüsüne kapılacak.

[fotogaleri=271]

Hem Kullanışlı Hem de Şık

Çantalarda ise taşlı işlemelerin yanında, renkli kuş tüyleriyle yapılan marjinal süslemeler oldukça dikkat çekici.  Ayrıca siyah, kahve ve krem rengiyle kombinlenen deri, rugan ve süet çantalar seçkin bir zevkin simgesi olarak karşımıza çıkıyor.

Home Store’da geniş bir alternatif yelpazesinde sunulan bilekliler, oldukça şık ve kullanışlı. Siyah, krem, kahverengi, haki ve tonlarında üretilen bileklikler her kıyafeti tamamlayacak şekilde düşünülmüş. Taşlı bilekliklerin yanısıra, zincir ve boncuk işlemelerin de ağırlıkta olduğu koleksiyonda zarafet vurgusu yapılıyor.

www.homestore.com.tr

False