GeriAlışveriş Mezuniyetlerde Kiğılı Şıklığı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mezuniyetlerde Kiğılı Şıklığı

Mezuniyetlerde Kiğılı Şıklığı

Damat adaylarına ve mezun olacaklara müjde!

Damat adaylarına ve mezun olacaklara müjde! Erkek giyiminin öncü markası Kiğılı 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla erkeklerin gözdesi olacak.

Kiğılı Damatları Yine Çok Farklı

Türkiye’de kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla erkek giyimin öncüsü olmayı başaran Kiğılı, birbirinden şık ve kaliteli damatlık kombinasyonları ile 2011’in düğünlerine damgasını vuracak. Kiğılı’nın yeni koleksiyonu damat adayları için geniş ürün yelpazesine sahip. Krem ve gri renklerde hazırlanan yelek ve fularlara, tek papyon ya da papyon kuşak takımları alternatif olarak sunuluyor. Koleksiyonda klasik gizli pat ata yaka gömleklerin yanı sıra siyah düğmeli ata yaka gömlek modelleri şık ve elit görünümüyle dikkat çekiyor.

5 farklı tasarımla Kiğılı tutkunları ile buluşan smokin koleksiyonunda, satenlerle süslenmiş sivri yaka ve şal yaka gömlekleri; tek düğme, çift düğme ve slim fit ceket seçenekleri tamamlıyor. Ceketlerde kullanılan tek yırtmaçlar smokinlere özel bir hava katarken saten kaplamalı düğmelerin asil duruşu, dikkatleri üzerine çekiyor.

Mezuniyetlerde Kiğılı Şıklığı

Kiğılı ile Kepler Havaya

Üniversiteli gençlerin kepleri havaya atmasına sayılı günler kaldı. Gençler yepyeni ve farklı bir hayata adım atmaya hazırlanıyor. Bu özel ve mutlu gününüzde Kiğılı’nın 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan ata yaka gömlekleri ile en şık yine siz olacaksınız. Bu en önemli ve özel günde Kiğılı şıklığı ile tüm bakışları üzerinize çekeceksiniz.

Kiğılı’nın düz ve armürlü kumaşlardan oluşan ata yaka gömlekleri klasik veya dar kesim seçeneklerine sahip. Koleksiyonda klasik gizli pat ata yaka gömleklerin yanı sıra siyah düğmeli ata yaka gömlek modelleri de bulunuyor.

www.kigili.com.tr

False