GeriAlışveriş Doğtaş 2011'e Damgasını Vuracak!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doğtaş 2011'e Damgasını Vuracak!

Doğtaş 2011'e Damgasını Vuracak!

Atıl Kutoğlu, Ece Sükan, Federico Delrosso'dan şık tasarımlar...

Türkiye mobilya sektörünün önde gelen ve saygın isimlerinden biri olan Doğtaş, üç ünlü ismi bir araya getirdi. Atıl Kutoğlu, Ece Sükan ve Federico Delrosso Doğtaş için çok özel tasarımlar hazırladılar. Bu tasarımlarla Doğtaş 2011 mobilya sektörüne damgasını vuracağa benziyor.

İşlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha çok estetik ve daha çok yaşam kalitesinin izinde arayışlarını kesintisiz sürdüren Doğtaş, yenilikçi çalışmalarında önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Doğtaş 2011e Damgasını Vuracak
Doğtaş 2011e Damgasını Vuracak
Doğtaş 2011e Damgasını Vuracak

Dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, ilk kez Doğtaş için mobilya tasarladı. Atıl Kutoğlu, Doğtaş için kendi deyimiyle “Viyana sanatının altın çağına uzanan bir ufukta, mistik ve lüks bir dünya yaratmak üzere uzun zaman güncelliğinden, seçkinliğinden bir şey kaybetmemesine dikkat ettiği” bir köşe takımı hazırladı.

Ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan, gösel hafızasından yaratıcı bir biçimde yararlanarak; içinde bir adet üçlü koltuk, bir adet ikili koltuk, bir adet berjeri olan salon takımı ve köşe tamamlayıcı berjer ile birlikte bir köşe takımı üzerinde çalıştı.

İtalyan mimar Federico Delrosso ise Doğtaş için sehpalı, TV üniteli tam bir salon takımı tasarladı ve tasarımlarını yaratırken 50’li, 60’lı yılların biçimlerinden referans aldı.

www.dogtas.com.tr

False