GeriEtkinlikler Diyet Şenliği başlasın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Diyet Şenliği başlasın!

Diyet Şenliği başlasın!

Binlerce ürün, onlarca uzman hepsi bu şenlikte, üstelik hepsi ücretsiz!

Tam 4 yıl önce sokakta Diyetisyen Seren Aksüs’ün aklına öyle bir fikir geldi ki, uzmanları, diyetisyenleri, danışanları, sağlıklı beslenmek isteyenleri, sağlıklı besin, hizmet ve cihaz üreten markaları buluşturmaya karar verdi, hem de ücretsiz.

Toplanıp orada tüm uzmanlar gelen tüm misafirlere diyet yapmanın yasaklar bütünü olmadığı, acı çekmek aç kalmak olmadığı, #gerçekdiyetisyen ile çalıştığınızda nasıl da sağlıklı ve keyifli diyet yapabileceğini anlattı.

Bu insanları sanal ortamda buluşturan site www.diyetisyendunyasi.com bu hayali gerçeğe döndürdü. 

Bu yıl 4. sü yapılacak olan Diyet Şenliği 22-23 Mayıs 2015 / Cuma-Cumartesi dağıtılacak binlerce ürün, vücut analizi, mutfak pişirme atölyeleri, uzman yorumları ile tamamen ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Yoga atölyesi, zumba atölyesi, beden atölyesi ve çok daha fazlası...

Nescafe ve Nesquik ana sporsorluğunda düzenlenen ve her yıl giderek büyüyen Diyet Şenliği, bu yıl tam 23 markayı ağırlıyor. 

City’s Nişantaşı AVM ‘nin Mahalle katında, saat 14.00-18.30 arasında söyleşi ve mutfak pişirme atölyeleri olacak. 

Diyetisyen Ali Dereli, Diyetisyen Ceren Batmaz Sarı, Diyetisyen Berrin Yiğit, Diyetisyen Gamze Şanlı Ak, Diyetisyen Müge Özyurt Şafak, Diyetisyen Aslı İçingür, Diyetisyen Gizem Keservuran, Psikolog Feyza Bayraktar, Egzersiz uzmanı Ebru Karaduman, Şef Fabio Foltran, 2 gün boyunca söyleşi ve atölye yapacak uzmanlardan bazıları…

Yoga atölyesi, zumba atölyesi, beden atölyesi ile hareketlenirken, Barilla sponsorluğun’daki makarna sanatı atölyesi ile İtalyan şef Fabio Foltran ile sağlıklı pişirme yöntemlerini deneyimleyeceğiz. Blogger Yeşim Mutlu ev sahipliğinde Cumartesi saat 16.00 ‘de EasyFit mutfak atölyesi gerçekleşecek.

Sağlıklı atıştırmalıklarla şenliğin keyfini çıkarın

Uno ile sağlıklı ekmekleri yerken, Vitalis life ile sağlıklı juice seçeneklerinden deneyecek, Banvit ile tavukların tadına bakıp, Arbella ile tahıllı makarna ve Canderel’li tatlılarımız ile sağlıklı ve hafif beslenmenin tadına varacağız. Ara öğün seçeneklerini Peyman, Appy, Çıtır Elma ve Kadish’ten öğrenip, sularımızı alkali olarak yudumlayacak, Damla ve Cappy ile sıvı ihtiyacımızı gidereceğiz. Sağlıklı hazır yemek Easy Fit mönülerini tadarken, en güzel kokulu şenlik Rebul ile bizi kucaklayacak. Mutlu bağırsaklar için NBL probiyotikleri tanıyıp, %100 tam çavdar Bozcaada Ekmeği Alishiro ile kendimizi şımartacağız. Patiska Bozcaada kahvaltısı ise cabası…

Sosyal medya üzerinden sürpriz hediyeler kazanın

Bu yıl Diyet Şenliği’ne gelerek, #diyetşenliği etiketi ile stantlardan ve etkinliklerden, stant veya etkinlik sahibi markayı ve diyetisyen dünyası fotoğraf paylaşımı yapanlar inanılmaz hediyeler kazanacak. 

Sosyal medya ünlüleri Tambirleydi, Burusvilis, blogger Yeşim Mutlu her zaman yanımızda olacak…

Aliva Wellness Güral Sapanca Hotel ‘den; paylaşım yapanlar arasından en çok beğeni alan 3 kişiye, Diyetisyen Ali Dereli yönetiminde, konaklamalı 3 günlük wellness programı hediye.

En sevilen stantlardan biri olan, her yıl binlerce kişinin sadece onu görmeye geldiği, 4 yıldan bu yana bizimle olan, İpek Hanımın Çiftliği’nden, 2 kişiye, yanında 2 arkadaşı ile birlikte, Aydın Nazilli’de butik evlerde konaklama hediye.

Adımsayar, tartı, gibi güzel hediyeler bu yıl sizleri bekliyor. 

  • 10 kişiye ada ekmeği, 
  • 5 kişiye BurgerLab’dan fit menu hediye!
  • 3 kişiye OM marka özel tasarım spor çantası hediye!

#diyetşenliği hastagi ile siz de paylaşım yapın @diyetisyendunyasi ve ilgili markayı etiketleyin hediyenizi kapın! Ayrıntılar için sosyal medyadan hesaplarımızı takip edin.

 Ücretsiz vücut analizleri

2 gün boyunca diyetisyen dünyası standına uğrarsanız, ücretsiz vücut analizi yani, yağ, kas ve metabolizma ölçümü yaptırabilirsiniz. Ölçüm sonrası hediye çantanızı alın, tüm stantları gezerek hediyeler ile doldurun. Uzman söyleşilerini dinleyin, yiyin, için eğlenin… Hepsi ücretsiz, hepsi kalorisiz…

Sağlıklı alışverişe indirim

Ayrıca, destek veren restoranlar BurgerLab, Tribeca ve cafelerde diyet menülerde 2 gün boyunca indirim, macromarket'te diyet ürünlerinde indirim yapıyor olacak.

Şenlik boyunca City’s Nişantaşı AVM’deki Starbucks yağsız kahve, Kahve Dünyası yoğurt dondurması ikram edecek. 

False