GeriAlışveriş Dermokil göz çevresi bakım kremi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dermokil göz çevresi bakım kremi

Dermokil göz çevresi bakım kremi

Daha genç bakışlar için!

Çok ince ve hassas olan göz çevremizi; zararlı UV ışınlarının etkisinden, ciltteki DNA hasarlarından, yaşlanma, hastalık, yorgunluk ve uykusuzluk gibi olumsuz etkilerden korumak elinizde! Dermokil Anti Aging Göz Çevresi Bakım Kremi ile erken yaşlanmanın önüne geçebilirsiniz.

Dermokil anti aging göz çevresi bakım kreminin içeriğinde bulunan soyadan elde edilen protein, glikoprotein, polisakkaritler cildin dayanaklığını artırıyor, cildi yeniliyor ve cilt hücrelerini canlandırıyor. Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, kompeks bitki özleri ve bitki yağları ile kan dolaşımını düzenleyerek göz çevresinde oluşan yorgunluk belirtilerini azaltır. Kılcal kan dolaşımını hızlandırarak gözaltı morluklarını giderir; inci çizgilerin ve kırışıklıklarının görünümünü azaltır. Cildin kaybettiği elastikiyeti ve parlaklığı kazanmasına yardımcı olur.

Uygulama şekli: Göz içine teması engellenecek şekilde göz kapakları, kaş bölgesi, elmacık kemiklerine kadar olan göz çevresi bölgesine sabah-akşam mercimek büyüklüğünde krem, masaj hareketleri yaparak uygulanır. Dudak çevresi için de kullanılabilir.

Bu ürünü tüm seçkin parfümeriler ve yerel zincir marketlerden elde edebilirsiniz.

www.dermokil.com.tr 

False