GeriAlışveriş Dalan saç bakım ürünleriyle fark yaratın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dalan saç bakım ürünleriyle fark yaratın!

Dalan saç bakım ürünleriyle fark yaratın!

Yıpranmış saçlar tarih oluyor!

Zeytinyağlı sabun üretimindeki tecrübesini kozmetiğe aktaran Dalan ürün yelpazesine şampuan ve saç kremini ekledi. Formülünde bulunan buğday proteini ile zeytinyağının içerdiği E vitamini ve antioksidanlarla yıpranmış saçlarınız tarih olacak! 

Zeytinyağının doğallıktan gelen gücünü ürünlerine yansıtan Dalan 70 yıllık zeytinyağlı sabun tecrübesini geçtiğimiz yıl kozmetiğe taşıdı ve Dalan d’Olive markasıyla zeytinyağlı kişisel bakım ürünlerini tüketicisiyle buluşturdu. 

Piyasaya çıktığı günden beri zeytinyağı içeren formülüyle farkını ortaya koyan ve tüketicilerin büyük beğenisini kazanan Dalan d’Olive’in ürün yelpazesinde bulunan şampuan ve saç kremi özellikle güneşin ve denizin etkilerini yoğun hissettiğiniz yaz günlerinde saçlara koruma sağlıyor. Zeytinyağının doğal olarak barındırdığı E vitamini ve antioksidanlar sayesinde cildinize ve saçlarınıza onarıcı etkisiyle özlediğiniz doğal sağlık ve güzelliği sunuyor.  

Zeytinyağının mucizevî gücünün buğday proteiniyle birleştiği Dalan d’Olive şampuan ve saç kreminin yıpranan saçları 2 hafta içinde gözle görülür bir şekilde onarıp*, beslediği, kaybettiği nemi geri verip, kökten uca saçı güçlendirerek gerçek bir düzeltici etki yarattığı uluslararası akredite laboratuvarlarda gerçekleştirilen bağımsız testlerle de kanıtlanmıştır. Kaybettiği nemi geri kazanan saç yumuşaklık, esneklik, parlaklık kazanırken, daha kolay şekil alıyor. 

Zeytinyağlı kişisel bakım markası Dalan d’Olive, şampuan, saç kremi, duş jeli, vücut yağı, el ve vücut kremi, yoğun bakım kremi, sıvı sabun ve katı sabundan oluşuyor. 

www.dalan.com.tr

False