GeriAlışveriş Çocuklara en güzel karne hediyeleri Kliksa’dan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklara en güzel karne hediyeleri Kliksa’dan

Çocuklara en güzel karne hediyeleri Kliksa’dan

Karne sevincini doyasıya yaşatacak birbirinden güzel hediyeler…

Kliksa, çocukların karne sevincini sunduğu özel fırsatlarla paylaşıyor. Çocuklara özel bisiklet, akülü araba, tablet bilgisayar ve Hello Kitty ev tekstili ürünleri sunan Kliksa, tatile özel indirimlerle aileleri de mutlu ediyor.

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, tatile giren ve tüm yıl derslerden kafasını kaldıramayan çocukların karne sevincini, sunduğu özel fırsatlarla paylaşıyor. Kliksa, karne hediyesi denince ilk akla gelen ürünler olan bisiklet, akülü araba, tablet bilgisayar ve Hello Kitty ev tekstili ürünlerini tatile özel indirimlerle sunuyor.

Rengarenk bisikletler Kliksa’da

Çocuklarının dışarıda vakit geçirmesini ve daha sosyal olmasını isteyen anne babalar, 9 taksit fırsatıyla, çeşitli model ve renklerdeki bisikletleri kliksa.com’dan alabiliyor. Kliksa, stoklu ürünlerin saat 14:00’e kadar verilen siparişlerinde, “aynı gün kargo” seçeneğiyle çocuklara bisikletlerini ulaştırıyor.

Onyo Actiontab 7 tablet ile zevkli oyun fırsatı!

Yüksek performansının yanı sıra uygun fiyat avantajı ve sürpriz dijital saat hediyesiyle dikkat çeken Onyo Actiontab 7 tablet, kliksa.com’da satışa sunuluyor. Çocuk ve çevre sağlığına zararlı hiçbir madde içermeyen ve Warner Bros karakterleri Batman ve Superman baskılı tabletler, grafik işlemcisiyle çocukların birbirinden zevkli oyun ve uygulamaları rahatlıkla oynamalarına olanak veriyor.

Çocuklar için güvenli Pilsan Sahra Jeep akülü araba.

Pilsan Sahra Jeep akülü arabalar, %45 indirimle kliksa.com’dan alınabiliyor. Otomatik fren özelliği ve akıllı anahtar sistemine sahip motorlu Pilsan Sahra Jeep, depo kapağından şarj edilebiliyor. Aşırı ısı ve akıma karşı devre koruma özelliğiyle güvenli kullanım sunan Pilsan Sahra, 6 sesli müzik kutusuyla eğlenceli sürüş imkanı sağlıyor.

Çocukların odalarına arkadaşlık edecek Hello Kitty ürünleri

Çocukların en sevdiği Hello Kity’nin Nature Hello Genç Nevresim Takımı da kliksa.com’da yerini aldı. %100 pamuklu Hello Kitty Nature Hello, yüksek teknolojiyle dokunmuş ranforce kumaşıyla uzun yıllar çocuklara odalarında arkadaşlık edecek. 

False