GeriAlışveriş Bebekler artık Panço hijyeniyle güvende!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebekler artık Panço hijyeniyle güvende!

Bebekler artık Panço hijyeniyle güvende!

Artık çocuklar doğdukları andan itibaren Panço güvencesi ile büyüyecekler.

Panço’nun bebekler için üretmiş olduğu sterilize edilmiş (sanitized) ve organik ürünleri sayesinde aileler rahat bir nefes alacak.

Panço mağazalarında satışa sunulan bu yeni ürünler sayesinde bebek sağlığı uygun fiyatla buluşacak. Artık çocuklar doğdukları andan itibaren Panço güvencesi ile büyüyecekler.

Bebek giyiminde çok özel bir teknoloji olan sanitized teknolojisini kullanan ilk ve tek marka olan Panço bu sayede bebeklerin daha sağlıklı şekilde büyümelerine yardımcı oluyor. Bu teknoloji Türkiye’de ilk kez Panço tarafından kullanılıyor ve yalnızca Panço mağazalarında satılıyor.

Özel bir işlemden geçmiş olan sanitized tulum bebeklerin ciltlerine zarar verebilecek hiçbir bakteriyi üstünde barındırmıyor. Sanitized tulum giyen bebeğin cildi çok daha rahat nefes alıyor. Böylece bu ürünü giyen bebekler hem daha huzurlu hissediyorlar hem de daha rahat hareket ediyorlar. Ürünün bir diğer önemli özelliği ise normale göre çok daha uzun ömürlü olması.

Panço’nun mağazalarında satışa sunduğu yüzde100 organik pamuktan üretilen bebek ürünleri de ailelerin vazgeçilmez parçaları olacak. Organik battaniye, bornoz, zıbın, patik, tulum, body, eldiven Panço tarafından bebeklerin sağlık unsuru ön planda tutularak tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına düşünülmüş.

0–18 aylık tüm bebek sahibi aileler Panço’dan alacakları sanitized tulum ve organik ürünler sayesinde bebeklerini güven duygusu içerisinde, sağlıkla büyütebilecekler.

False