GeriEtkinlikler Avrupa’nın en büyük evlilik hazırlıkları fuarı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Avrupa’nın en büyük evlilik hazırlıkları fuarı!

Avrupa’nın en büyük evlilik hazırlıkları fuarı!

‘Evlilik Dünyası’ , 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da gerçekleşecek.

Bu yıl 14.sü düzenlenen ve 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da gerçekleşecek fuar, Türkiye’nin ve Avrupa’nın evlilik sektöründeki en önemli ve en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Evlenecek çiftlere sektördeki son yenilikleri tanıtan Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı, moda ve trendlerin yanı sıra sektörün ekonomisine de yön vermeye devam ediyor.

GELİNLİKTEN NİKAH ŞEKERİNE KADAR HER ŞEY!

Türkiye’de her yıl 600 bin çiftin evlendiği ve 10 milyarlık bir hacme ulaşan evlilik sektörünün gözde fuarı, gelinlikten damatlığa, davetiyeden düğün mekanına, organizasyon şirketinden nikah şekerine kadar 20’nin üzerinde iş kolunu kapsıyor. Evlenen çift sayısındaki artışın, değişen trendlerin ve sektöre yeni katılan firmaların etkisiyle her geçen yıl daha da büyüyen ve yenilenen fuar, özellikle son on yılda büyük bir ivme kazanarak sektöre de önemli bir katkı sağlamaya devam ediyor.

[fotogaleri=1665]

İSTANBULDA EVLENECEK 60 BİN ÇİFT BU FUARI BEKLİYOR

Evlilik Dünyası Fuarı’nın bugüne kadar 450 binden fazla çifte evlilik sürecinde rehberlik ettiğini belirten Patika Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga, “Bu yıl 14.sünü düzenleyeceğimiz fuar, sadece çiftlerin düğün hazırlığına değil, aynı zamanda ev kurma sürecinde gerekli olabilecek ürün gruplarına da ulaşmalarını sağlıyor. Sektörün yeni firmalarını görebilecekleri ve dünya trendlerini yakalayabilecekleri zengin ürün ve hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlere alternatifler sunuyor” diye konuştu.

Avrupa’nın en büyük evlilik hazırlıkları fuarı

FUARIN BU YILKİ TEMASI ‘ÇİÇEK KONSEPTİ’

Her yıl farklı konularla yola çıkan Evlilik Dünyası Fuarı’nın bu yılki teması ‘çiçek konsepti’ olacak. Bu yıl dünya modasında trend olarak öne çıkan ‘çiçek’ teması, hayalindeki düğünü gerçekleştirmek isteyen gelin adaylarına da yön verecek. Bu nedenle ‘İçinde Aşk Olan Fuar’ olarak anılan Evlilik Dünyası’nın bu yılki ana teması da ‘Çiçek Gelinler’ olarak belirlendi.

Hayatlarının en güzel gününü çiçek bahçesine dönüştüren tüm gelinler, önümüzdeki sezonda düğün konseptlerini de çiçek üzerine şekillendirecek. Yeni sezonda dünya modasına yön verenlerin vazgeçilmezi haline dönüşen çiçekler, mutlu günlerinde gelinlerin en romantik anlarının da şahidi olacak. Çiçek bahçesinin birbirinden güzel renklerinin armonisinde dans eden gelinler, sevdiklerinin anılarında da çiçek kokulu bir iz bırakacak. Gelin buketlerinde tercih edilen binbir renkte çiçek konseptleri, düğünleri de bahar bahçesine dönüştürecek.

Dekorasyondan organizasyona, fotoğraf çekiminden gelinliğe kadar çiçek konsepti her alanda kullanılacak. Özellikle son yıllarda öne çıkan üç boyutlu gelinliklerde de çiçek detayları gelin adaylarının gözdesi olacak. Evlilik Dünyası Fuarı’nda tüm bu detaylar ziyaretçilerle buluşacak.

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Tarih: 29-31 Ocak 2016

False