GeriAlışveriş 5 özelliği 1 üründe buluşturan yenilik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

5 özelliği 1 üründe buluşturan yenilik

5 özelliği 1 üründe buluşturan yenilik

Garnier BB krem, şimdi karma ve yağlı ciltler için...

Yağlı veya karma cilt tipinize göre secim yapabileceğiniz cilt kusursuzlaştırıcı Garnier BB Krem ile bir nemlendiriciden beklediğiniz her şeyi ile şimdi bir tek üründe bulacak, ürünle tanıştıktan sonra vazgeçemeyeceksiniz.

BB Krem nedir?

Çıkış noktası; cilt tonunu dengeleme ,koruma ve cilt tonunu düzenleme aşamasında yardımcı olma adına Alman bir dermatolog tarafından geliştirilen krem, BB Krem (Blemish Balm) adı ile piyasaya sürüldükten sonra özellikle Asya’da fenomen haline geldi.

Garnier BB kremin* en iddialı olduğu nokta ise; bir yandan cildinizi 24 saat boyunca nemlendirirken, diğer yandan ciltteki renk farklarını ve lekeleri gizleyerek mükemmel bir görüntü sağlıyor olması. Böylece Garnier BB Krem ile bebek gibi bir cilt etkisini 30 saniyede yakalamak artık mümkün.

1 krem 5 etki

Azıcık bir miktarı ile;

1. Kremin içeriğinde bulunan mineral pigmentler cilde uygulandığı anda hızlı bir şekilde nufuz eder ve cilt tonunu dengeler.

2. Cildinizdeki pürüz ve çizgileri gizler.

3. İçeriğinde bulunan C vitaminin ciltte yarattığı anti-oxidant etkisi ile cildinizi aydınlatarak canlılık kazandırır. Cildinize sağlıklı bir ışıltı verir.

4. Güneşin kendini göstermeye başladığı bu günlerde 20 faktörlü koruma özelliği ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korur.

Ürün kullanımı ise başarabildiklerine oranla oldukça basit

Tek yapmanız gereken kremi temiz cilde eşit miktarda günlük yüz kremi gibi uygulamak. Bu hafif, yumuşacık losyon cildinizi yağlı veya yapışkan bir his bırakmadan hızlıca emiliyor ve etkileyici kokusu ile sizi kendine hayran bırakıyor. Sonucu uygulamanın hemen ardından görebildiğiniz gibi düzenli kullanımın ardından kalıcı sonuçları da fark edebileceksiniz.
 
www.garnierturkiye.com

False