GeriAlışveriş "1 Haftada 5 kg Nasıl Verilir?"
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

"1 Haftada 5 kg Nasıl Verilir?"

"1 Haftada 5 kg Nasıl Verilir?"

Sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda bu kitaptan çok sey öğreneceksiniz.

Diyetisyen Turgay Köse'nin isminde ironi içeren yeni diyet kitabının başlığı özellikle bu şekilde seçilmiş: 1 Haftada 5 Kg “Nasıl” Verilir? Çok basit: VERİLEMEZ!

Turgay Köse aslında kitabın başlığında size soruyor: 1 Haftada 5 kg ağırlık kaybetmek nasıl mümkün olabilir? Siz bu kiloları ne kadar sürede aldınız? Nasıl olur da 1 hafta gibi kısa sürede 5 kg verebileceğinize inanırsınız? Neden her duyduğunuza inanıyorsunuz? Kitabın amacı size diyet ve sağlıklı beslenme konusunda doğru yolu göstermek.

Sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda bu kitaptan çok sey öğreneceksiniz.

1 Haftada 5 kg Nasıl Verilir

"Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda yedek subay diyetisyen olarak vatani görevini yaptığı dönemlerden beri tanıdığım, aldığı eğitime ve edindiği deneyimlerine güvendiğim Uzman Diyetisyen Turgay Köse'nin hazırlamış olduğu bu eserin, sağlığın korunmasında ve toplumun bilinçlenmesinde olumlu etkiler yaratacağına inancım sonsuz. Sağlıklı yaşam ve obezite konusunda aydınlatıcı bilgiler içeren başarılı çalışmasından dolayı kendisini kutluyor ve bilime katkılarının
devamını diliyorum…"

E. Genelkurmay Başkanı İlker BAŞBUĞ

"Sevgili meslektaşım, arkadaşım Uzman Diyetisyen Turgay Köse'nin bu çalışması büyük önem taşıyor. Kitabın içerisinde yer alan her türlü bilgi dikkatlice araştırılıp analiz edilerek sunulmuştur. Bundan dolayı okurlar tarafından büyük beğeniyle karşılanacağına eminim."

Prof. Dr. Tanju BESLER

"Başarılı çalışmalarından dolayı Uzman Diyetisyen Turgay Köse'yi kutluyor ve katkılarının devamını diliyorum."

Prof. Dr. Gülden KÖKSAL

“Arkadaş ve kardeş toprağa verdiğimizde hayatı daha farklı sorguluyoruz. Tanrı sıralı ölüm versin derler. Umarım bu sorguyu zamansız değil de, sırası geldiğinde gerçekleştiririz. Hayatımıza daha iyi yön verebilmek, sağlığın ve beslenmenin kıymetini daha iyi anlayabilmek adına Turgay kardeşimin kaleme aldığı bu kitabın bilim dünyasına hayırlı olmasını dilerim…”

Mücevher Tasarımcısı & Sanatçısı Sevan BIÇAKÇI
 

False