Afrodizyak etkili nargile

İzzet Çapa, İstanbul’a “Cafe Beyrouth” adında yepyeni bir mekân daha kazandırdı.

Akaretler’de hizmet vermeye başlayacak mekan, resmi açılışından önce Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin yerli ve yabancı konuklarını ağırladı. Zeki Demirkubuz, Selim İleri, Ahmet Ümit ve Prof. Dr. Bengi Semerci’nin de katıldığı gecede konuklara ‘afrodizyaklı’ ve ‘şampanyalı’ nargileler dağıtıldı.

En güzel öğretmen

İmam Altınbaş ve kardeşleri, babaları Mehmet Altınbaş’ın vasiyeti üzerine Altınbaş Holding binasını İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne tahsis etmişti. Mehmet Altınbaş Vakfı tarafından kurulan üniversite, önceki gün resmi olarak açıldı. Okulda, Emir Sarıgül’ün antropoloji doktorasını bitiren eşi Fatoş Altınbaş Sarıgül de öğretim üyesi olarak görev yapacak.

Ekranların yeni yıldızı

İlk oyunculuk deneyimini yıllar önce “Kurtlar Vadisi” dizisinde yaşayan Sinem Yıldırım, şimdi de Türk-Yunan ortak yapımı “Muhteşem Yolculuk” adlı belgesel için kamera karşısına geçti. Yıldırım, Kapadokya’da başlayıp Efes ve Sakız Adası’nda devam eden çekimlerde testi yaptı. Yapımcılığını Erdal Murat Aktaş’ın üstlendiği “Muhteşem Yolculuk”, ekim ayında TRT’de yayınlanacak.

Eğitim kazası

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sinan Akıman, bir gece rüyasında motosiklete bindiğini görmüş, ertesi gün de gidip motosiklet satın almıştı. Ancak Akıman’ın rüyası pek hayırlı olmadı... California Superbike School’un eğitimlere katılan Akıman, yağmurun azizliğine uğradı. Eğitim sırasında İtalya’dan ısmarladığı 1200’lük Ducati’yi kullanan işadamı, kaygan zeminde motosikletin kontrolünü yitirdi ve kaza sırasında omzunu kırdı...
Yazarın Tüm Yazıları