2 milyonluk konutu satmak daha kolay

Haberin Devamı

2 milyonluk konutu satmak daha kolay

Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte yazlık ev fiyatları hareketlendi. En pahalı yazlık fiyatı turizm cenneti Çeşme’de...

BAŞLIĞI yanlış okumadınız. Sözün sahibi ise turizmden inşaata, havacılıktan enerjiye birçok sektörde faaliyet gösteren Bodrum merkezli Çağdaş Holding’in CEO’su Çağdaş Çağlar... Bodrum’da son dönemde önemli projelere imza atan kurumun yöneticisi, “150 bin liralık bin adetlik konut projesi yapmaktansa 100 tane 2 milyon TL’lik konut yapmayı tercih ederim. Çünkü 2 milyon TL olan projeyi satmak daha kolay” diyor.

Şu ana kadar Bodrum’da 21 farklı noktada proje ürettiklerini anlatan Çağdaş, “Doğru yerde, doğru zamanda ve doğru proje” sloganıyla hareket ettiklerini ve projelerini rahatlıkla sattıklarını belirtiyor. Bu aslında Türkiye’de yıllardır tartışılan ikinci konutlara olan talebin de bir göstergesi. Bodrum, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olunca, bu paralar da ödeniyor tabii.

Haberin Devamı

2 milyonluk konutu satmak daha kolay

En pahalı yazlık Çeşme’de

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret sitelerinden sahibinden.com’un yaptığı bir araştırma da yazlık fiyatlarıyla ilgili önemli detaylar veriyor. Nisan verileri baz alınarak yapılan araştırma sonuçlarına göre, bugün Türkiye’de en çok yazlık ev ilanı Kuşadası’ndan veriliyor. Ev fiyatlarının ortalama 360 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise Türkiye’nin en pahalı ilçesi olarak görülüyor.

Tatilcilerin gözde merkezlerinden Bodrum’da ise yazlık ev fiyatları marta göre ortalama yüzde 20 artarak 276 bin TL’ye ulaştı. sahibinden.com verilerine göre yazlık ev fiyatlarında dikkat çeken artışın yaşandığı yerlerden biri de Ayvalık. Özellikle sakin tatil isteyenlerin ve dalış meraklılarının tercihi olan Ayvalık’ta yazlık ev fiyatları yaklaşık yüzde 41 oranında arttı. Geçtiğimiz martta ortalama 127 bin 500 TL değerindeki yazlık evler 180 bin TL’ye yükseldi.

Haberin Devamı

Rüzgarı Urla ve Foça’yı da uçurdu

Son yılların en çok tercih edilen tatil beldelerinden Çeşme’ye olan ilgi Urla ve Foça’daki yazlık ev fiyatlarını da artırdı. sahibinden.com’un Mart 2013 verilerine göre, her iki ilçenin yazlık ev fiyatları yüzde 19 oranında artarak, Urla’da ortalama 305 bin TL’ye, Foça’da ise 160 bin TL’ye ulaştı. Karaburun’da ise ortalama 170 bin TL’ye yazlık evler bulunuyor.

Yazlık almayı düşünenlere duyurulur...

***

Adlon Golf Society Residence satışta

BB Group tarafından inşa edilen Adlon Golf Society Residence, alışılmışın dışında bir yaşam sunuyor. Adlon Golf Society Residence, 27 bin metrekare arazi üzerinde 3 katlı 37 bloktan oluşuyor. 15 villa ve 198 konut olarak tasarlanmış projede, büyüklükleri 65-130 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunuyor. Her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü projede, kampanya dahilinde olan bütün konutlar ultra lüks full eşyalı olarak tasarlandı ve satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Adlon Golf Society Residence, site etrafı güvenlik duvarları, 24 saat güvenlik şirketi, güvenlik kameraları, güvenlik ve konutlar arası tek taraflı görünümlü telefon bağlantısıyla güvenli bir ortamda tatil imkanı sunuluyor. İçinde toplantı odaları, bilgisayar, internet, yazıcı ve faks hizmetlerinin sunulduğu Business Center, tatilde de iş dünyasından uzak kalmak istemeyen misafirler için özel olarak tasarlandı. Sosyal tesiste spa, fitness, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası, restoran, kafe ve market mevcut. Her blok önünde havuz bulunan projede, 35 havuzun yanı sıra yarı olimpik havuz, çocuk havuzu ve kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. Ayrıca oda temizliği ve oda servisi hizmeti veriliyor.

Haberin Devamı

Hemen tapu teslimi yapılan projede, 60 ay boyunca bin dolar kira garantisi ile sadece 225 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanya dahilinde 2 hafta yaz sezonunda, 4 hafta kış sezonunda kendi dairenizde tatil yapmak ve concierge hizmetlerinden yıl boyunca yararlanmak mümkün.

2 milyonluk konutu satmak daha kolay

Yazarın Tüm Yazıları