10 yıl önceki gibi

Geçen hafta Nurgül Yeşilçay’la adı aşk dedikodularına karışan Marrakech Club’ın sahibi Mehmet Özöner, “Hayatımda gururla 10 sene önce yine güzel bir beraberlik yaşadığım Verda Penso var” dedikten bir gün sonra Penso ile objektife yakalandı.

Haberin Devamı

Penso’yu kendi mekanı Marrakech’de ağırlayan Özöner aşklarını çekinmeden yaşıyor. Eray ERPAŞİN

Aile bir arada

Portakal Kültür ve Sanat Evi’nin sahibi, ünlü müzayedeci Rafi Portakal’la eşi Zuhal Hanım’ı uzun bir aradan sonra İstanbul gecelerinde gördüm. Yanlarında kızları Maya Portakal da vardı.

Ajda Bodrum’da

Bu yaz yıldızlar geçidine ev sahipliği yapan Bodrum Bianca Beach’in içindeki Bonus Arena sahnesinde bu gece Ajda Pekkan var.

Yazlık kavalye

Çiğdem Kayalı, yaz sezonunu açtı. Bodrum Kuum Otel’de tatil yapan Kayalı’ya her zaman olduğu gibi yine Alpay Başaran eşlik ediyordu. Sürekli sadece arkadaş olduklarını söyleyen ikili, gün boyu güneşlendi.

Mutlu son

Efes Pilsen Pazarlama Direktörlüğü’nde görevli Pınar Erişkin ile Ferrari ve Maserati Türkiye Distribütörü Fermas’ın Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Sinan Saip Bel, Çeşme’deki Ilıca Otel’de düzenlenen düğün töreni ile evlendi. Çiftin nikahını Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu kıyarken, nikah şahitliğini ise gazeteci Tufan Türenç, Ender Pehlivanoğlu, Tuğban-Osman Aksoy yaptı.

Haberin Devamı

Boğazda eğlence

Rumeli Hisarı’nda bulunan Donjon gündüz kahvaltı, cafe ve restaurant olarak hizmet verirken, saat 23.00’den sonra İstanbul gece hayatına renk katıyor. Müzikleri DJ Erhan Toçak tarafından yapılan mekanda cuma -cumartesi partileri yapılıyor. Mekan ayrıca kişiye özel partiler, kına geceleri ve her türlü organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

Yazarın Tüm Yazıları