Kaya Kardeşlerden Van Büyükşehir Belediyespor’a Destek

Güncelleme Tarihi:

Kaya Kardeşlerden Van Büyükşehir Belediyespor’a Destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 16:43

Van’da, Vefa Bilişim ve Vefa Kağıt şirketleri ile Van Büyükşehir Belediyespor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Ayşen Harmancı, Vefa Bilişim Şirketi Sahibi Veysel Kaya, Vefa Kağıt Şirketi Sahibi Muhammet Fatih Kaya ve Van Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Metin Doğrul katıldı. İmza töreni öncesinde bir açıklamada bulunan Doğrul, sponsorluk anlaşması çerçevesinde kulübün A takımının bütün malzeme ve beslenme giderlerinin bundan sonra Vefa Bilişim ile Vefa Kağıt tarafından karşılanacağını belirterek, “Vefa Bilişim ve Vefa Kağıt şirketleri bizlere 200 bin TL’lik bir destekte bulundular. Ben kulübüm adına spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu desteğin Van’daki diğer tüm işverenlere, iş adamlarına ve sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.
Van Büyükşehir Belediyespor’un bugüne kadar belediyenin katkılarıyla ilerlediğini ifade eden Doğrul, “Büyükşehir Belediyemizin bu yönde çok ciddi katkıları oldu. Belediye unvanı taşıyan takımların çoğu belediyelerden hiçbir destek almadan tamamen o bölgedeki iş adamlarının veya diğer dinamiklerin katkılarıyla ilerliyor. Bugüne kadar tamamen bu yük belediyemizin sırtındaydı. Biz bu yükü azaltmak anlamında iş çevreleriyle sıkı görüşmeler yapıyoruz. Vefa Bilişim bu anlamda bu işin öncüsüdür. Çok büyük bir firma olmadığı halde ciddi bir katkı sağlayarak aslında büyük firmaları utandıracak bir girişime imza attı. Yine Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın bizlere bir katkı sözü var. Yine Sebze Hali Müdürlüğü ile il esnafının bizlere destek sözü var. Bu kapsamda bugün imzaladığımız sponsorluk antlaşmasının diğer iş dünyasına da örnek olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.
Vefa Bilişim ve Vefa Kağıt Şirketleri adına konuşan Veysel Kaya ise, antlaşmanın hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Taraflar arasında sponsorluk anlaşmasının imzalanmasıyla devam eden tören, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Ayşen Harman tarafından Kaya kardeşlere plaket vermesi ile sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!