Şanlıurfa İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 18:04

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Fuarı açıldı.

Valilik Binası arkasında Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından açılan fuarda, yaklaşık 150 firma ürünlerini sergiledi.

TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbek, açılışta yaptığı konuşmada, fuarın Şanlıurfa'da ticari anlamda güzel gelişmelere vesile olacağını söyledi.

Şanlıurfa'ya 200 kişilik iş adamı grubuyla geldiklerini kaydeden Özbek, "Bizler bu gün TÜMSİAD olarak gerek Şanlıurfa'da gerekse bu bölgede yaşanan sıkıntıları ele alınan konuları ve alınması gereken konuları değerlendirme fırsatı bulduk. İnşallah TÜMSİAD olarak burada üzerimize düşeni son noktaya kadar götüreceğimizi belirtmek istiyorum. Bu fuar Şanlıurfa için yeni bir yüz, yeni bir ayna oluşturacaktır" dedi.

Şanlıura Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ise Şanlıurfa'nın büyüyün ve gelişen bir il olduğunu belirtti.

Türkiye'nin 2023 yılı hedefleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini anlatan Ertekin, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"İnşallah kişi başı 25 bin dolar geliri yakalamak mümkün. Burada potansiyelimizin yarısını kullansak dahi bu mümkün. Tabi bu kendiliğinden olacak bir iş değil, hep birlikte, beraber, el birliğiyle, canla, başla çalışmamız gerekiyor. Şu anda Urfa dışarıdan iyi yatırım da alıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından fuarın açılışı yapıldı.

Fuarın Pazar gününe kadar açık kalacağı belirtildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!