EMITT Fuarı

Güncelleme Tarihi:

EMITT Fuarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2015 17:07

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Sapanca standının, beldeler dalında "en aktif çalışan stant" seçildiğini bildirdi.

Gür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuar için yaklaşık 2 aydır çalışma yürüttüklerini belirterek, fuar organizasyonu firması tarafından verilen ödülü hak ettiklerini kaydetti.

Sapanca'nın bu yıl ilk kez ayrı bir stantla tanıtıldığına dikkati çeken Gür, şunları söyledi:

"Fuara katılma konusunda Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer, ilçenin tanıtımı için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi. Daha sonra ise kendisinin başkanlığında bir çalışma ekibi oluşturduk. Bu ekibimizde yaklaşık 20 kişi yer aldı. Sapanca Kaymakamlığı ve Sapanca Kent Konseyi gibi kurum ve sivil toplum kuruluşları da her zaman çalışmalara yardımcı oldu."

Haberin Devamı

Gür, ekibin Sapanca’nın tanıtımının yapılacağı kitapçığın hazırlanması için çaba sarf ettiğini ifade ederek, "Otel ve restoranlar, işletmecilerimiz bizimle birlikte aynı heyecanı yaşadı. Ben Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer adına bu başarının elde edilmesinde emeği geçen başta organizasyon komitemiz olmak üzere tüm kurum, kuruluşlara desteklerini esirgemeyen firmalara ve sponsorlara teşekkür ederim. Sapancamız en güzeline layık" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!