Bel ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede iğne olduktan sonra öldü

Güncelleme Tarihi:

Bel ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede iğne olduktan sonra öldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 14:07

Bel ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede iğne olduktan sonra öldü

Haberin Devamı

Ahmet ÇİLECİ/HENDEK(Sakarya), (DHA)- SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde bel ağrısı şikayeti ile Hendek İlçe Devlet Hastanesi'ne giden 31 yaşındaki Murat Çakmak'a iğne yapıldı. Fenalaşması üzerine yoğun bakımda tedavi altına alınan Murat Çakmak yaşamını yitirirken, ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Hendek'te gözlükçülük yapan, geçen yıl evlenen Murat Çakmak, Cumartesi günü akşamı bel ağrısı şikayeti ile Hendek İlçe Devlet Hastanesi'ne gitti. Acil serviste iğne yapılan Murat Çakmak'ın ağrıları dinmeyince bu kez bir iğne daha yapıldı. Gözlem odasında fenalaşan Murat Çakmak hemen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım servisine kaldırılan Murat Çakmak, bu sabah yaşamını yitirdi. Murat Çakmak'ın ailesinin şikayeti üzerine cumhuriyet savcılığı soruşturma başlatırken, cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Murat Çakmak'ın rahatsızlığı sonrası gittiği Hendek Devlet Hastanesi'de nöroloji hastalarında kullanılan bir iğnenin yapılmasının ardından fenalaştığı ifade edilirken, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği konuyla ilgili soruşturma başlattı. Hastanın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tahlillerinde, iğneye bağlı bir komplikasyon oluştuğuna dair bulguya rastlanmadığı kaydedilirken, Murat Çakmak'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun beklendiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!