Muş TSO Heyeti Fransa Gezisini Tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Muş TSO Heyeti Fransa Gezisini Tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 13:52

MUŞ TSO HEYETİ, FRANSA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE TİCARET MÜŞAVİRİ MÜGE VAROL ILICAK'I ZİYARET ETTİ

Fransa ve Hollanda’ya iş gezisi düzenleyen Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) heyeti, Fransa’da temaslarını tamamladı.
Fransa’da Paris Büyükelçiliğini ziyaret eden Muş heyeti, Ticaret Baş Müşaviri Müge Varol Ilıcak ile bir araya geldi. Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz ve beraberindekileri kabul eden Ilıcak, Fransa’nın ve dolayısıyla Paris’in ticareti ile ilgili bilgiler verdi. Paris’in Avrupa’nın önemli şehirlerinden biri olduğunu belirten Ilıcak, Türkiye ile bağlantılar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
KOSGEB ve Muş TSO işbirliği ile düzenlenen gezilerin önemine değinen Fatih Cengiz, iş adamlarının Avrupa ziyaretlerinin önemli olduğunu söyledi. Farklı fikirler, farklı projeler mantığı ile düşünen, hareket eden yatırımcıların sürekli gelişime ve yenilenmeye ihtiyaç duyduğunu kaydeden Başkan Fatih Cengiz, Muş TSO’da göreve geldikten sonra üyelerin gezi programlarına katılmaları konusunda maksimum gayret gösterdiklerini sözlerine ilave etti.
Paris Büyükelçiliği’nde Ticaret Müşaviri’ni ziyaret eden Muş heyeti adına Başkan Fatih Cengiz, Muş’un simgesi olan lale işlemeli çiniyi Ticaret Baş Müşaviri Müge Varol Ilıcak’a hediye ederek, göstermiş olduğu nezaket ve katkılardan ötürü teşekkür etti.
Muş heyeti daha sonra Hollanda’nın Amsterdam şehrine hareket etti. Heyet, temas ve ziyaretlerini burada sürdürmeye devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!