Gültak: Hiçbir ayırım yapmadım, herkesin belediye başkanı olmayı başardım

Güncelleme Tarihi:

Gültak: Hiçbir ayırım yapmadım, herkesin belediye başkanı olmayı başardım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2024 13:31

Gültak: Hiçbir ayırım yapmadım, herkesin belediye başkanı olmayı başardım

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşlarla bir araya gelirken, 5 yıl boyunca hiçbir ayırım yapmadan, herkesin belediye başkanı olmayı başardığını söyledi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak halk buluşmalarına devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK) üzerinde faaliyet esnafı ziyaret eden Başkan Gültak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde hem Akdeniz hem de Büyükşehir Belediyesi için destek istedi. Başkan Gültak, daha sonra Mersin Halciler Derneği, Yaş Sebze ve Meyve Tüccarları Derneği, Hal Kompleksi’nde çalışan emekçiler ile Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çelik ve sendika üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Gültak ise, "Hem inandım hem çalıştım. Mersin’de doğup büyümüş biri olarak kentimizin ve ilçelerimizin hangi sorunları ve sıkıntıları var onu da biliyoruz. Tabi seçilir seçilmez ilk işimiz, Akdeniz’de kardeşliği, barışı ve huzuru yeniden tesis etmek oldu. Halkımız arasında asla hiçbir ayırım yapmadım. 5 yıl boyunca herkesin belediye başkanı olmayı başardığımı düşünüyorum. Akdeniz’de geçmişte yaşanan olayları ve huzursuzluğu ortadan kaldırdık. Biz herkese eşit davrandık, oy almışız almamışız buna hiç bakmadık. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkes eşittir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Geleneksel Karaduvar Balık Festivali, Esenli Üzüm Şenliği ve daha birçok hizmet ve proje ile Akdeniz’in adını tüm dünyaya tanıttıklarını; kentsel dönüşüm projeleri ile Çay Mahallesi’ni değiştirdiklerini vurgulayan Başkan Gültak, gittiği mahallelerde karşılaştığı kadınların en çok talep ettiği hizmetin kentsel dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Gültak, Mersin Astsubaylar Derneği Başkanı Halil Kur ve yönetiminin yanı sıra; Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Kemal Gülbeyaz ve yönetimi ile sohbet etti. Başkan Gültak, akşam saatlerinde de Çilek Mahallesi’nde açık havada düzenlenen halk toplantısında mahalle sakinleri ile buluştu. Akdeniz’i 5 yılda değiştirip dönüştüren hayatın farklı alanlarındaki hizmet ve projeleri anlatan Gültak, gerek değişimin kesintisiz sürmesi; gerekse barış, huzur ve kardeşlik ikliminin devamı için 31 Mart 2024’te kurulacak sandıklarda vatandaşlardan destek talep etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!