Savdes-sen’den Teröre Kınama

Güncelleme Tarihi:

Savdes-sen’den Teröre Kınama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 13:39

SAVDES-SEN MALATYA ŞUBE BAŞKANI RUHİ ARSLANBOĞA, TERÖR OLAYLARINI KINAMAYAN BİR AÇIKLAMA YAPTI.

Son günlerde yaşanılan terör saldırılarını şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirten Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Malatya Şube Başkanı Ruhi Arslanboğa, “Yüce milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.
SAVDES-SEN Malatya Şube Başkanı Ruhi Arslanboğa, “Çözüm süreci denilen rüyanın sona ermesinden bu güne kadar geçen iki aylık sürede çok sayıda, vatan evladını şehit verdik. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Genel Müdürlüğümüze ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.
Arslanboğa, “Özellikle son iki günde Dağlıca ve Iğdır’da yapılan saldırılarla şiddetini artıran terör örgütlerine, hak ettiği cezanın misliyle verileceğine ve köklerinin kazınacağına olan inancımız tamdır. Herkes bilmelidir ki, üç kıtada hükmetmiş ve dünyayı titretmiş olan ecdat torunlarını, bu şerefsiz ve alçak terör saldırıları yıldıramayacaktır. Hiç kimse sabrımızı denemeye de kalkmamalıdır. Bu bağlamda, birlik ve bütünlüğümüzü bozan ve benliğimizde derin yaralar açarak içimizi acıtan bu kalleş ve kahpe eylemlerin müsebbibi terör örgütleri ve destekçilerini lanetliyor, şiddet ve nefretle kınıyoruz” sözlerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!