Selçuk Üniversitesi, hayvan hastanesini açtı

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Üniversitesi, hayvan hastanesini açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2021 13:36

Selçuk Üniversitesi, hayvan hastanesini açtı

Haberin Devamı

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)-SELÇUK Üniversitesi tarafından, yapılan Küçük Hayvan Hastanesi açıldı. 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesindeki Küçük Hayvan Hastanesinin açılış törenine katıldı. Bakan Varank, açılış kurdelesini, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile davetlilerle birlikte kesti. 
Bakan Varank, “Sokak hayvanlarının bütün tedavi ve ameliyatları bu hastanede gerçekleştiriliyor. Bu anlamda yerel yönetimlerle Selçuk Üniversitesinin çok güzel bir iş birliği var. Çevreye ve tüm mahlukata saygılı yerel yönetim nasıl yapılır? Onun en güzel örneğini burada görüyoruz. Kapsamlı bir Küçük Hayvan Hastanesinin Konya’mızda olmasından gurur duydum. Biz, çevreye ve hayvanlara saygımızı, sevgimizi bu şekilde gösteriyoruz. Hastanemiz hayırlı olsun.” dedi.
 Küçük Hayvan Hastanesini gezen  Bakan  Varank’a hasatene yetkilileri, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Varank, teorik eğitimlerini desteklemek ve kendilerini geliştirerek iş hayatına hazırlanmak amacıyla hastanedeki uygulama alanlarında görev alan öğrencilerle de sohbet etti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!